Iulia Vântur, declarații neașteptate despre căsătorie. Detaliul inedit care a ieșit la iveală despre relația vedetei cu Salman Khan

Diana Radu 15.02.2020, 11:11
Iulia Vântur, declarații neașteptate despre căsătorie. Detaliul inedit care a ieșit la iveală despre relația vedetei cu Salman Khan

Iulia Vântur a preferat de fiecare dată să fie foarte discretă în ceea ce privesc amănuntele legate de viața sa personală, dar mai ales de relația cu Salman Khan. Însă, fosta vedetă PRO TV a dezvăluit recent câteva detalii despre căsătorie și copii. Iată ce planuri de viitor are Iulia Vântur.

Ce spune Iulia Vântur despre o posibilă căsătorie cu Salman Khan

Iubita lui Salam Khan are planuri mărețe de viitor și chiar a declarat că așteaptă să devină mămică. Însă, în ceea ce privește căsătoria, Iulia Vântur a spus că nu pune foarte mult accent pe acest lucru și că cel mai important aspect este iubirea, care poate înflori și fără acte. De asemenea, Iulia a mai spus că la 20 de ani avea cu siguranță altă părere despre căsătorie, însă cu timpul și-a dat seama că nu este cel mai important lucru dintr-o relație.

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.

Salman Khan, Iulia Vantur, casatorie
Ce spune Iulia Vântur despre o posibilă căsătorie cu Salman Khan

După ce în anul 2012, Iulia Vântur a lăsat România pentru India, acolo unde  și-a găsit și sufletul pereche, un actor producător și cântăreț pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, celebru star la Bollywood, acum vedeta s-a mutat în altă țară.

Fosta vedetă PRO TV s-a mutat, pentru o vreme la Londra, unde contractele i s-au legat șnur. Blondina a filmat alături de campionul kickbox Ali Jacko pentru serialul de acţiune „Jack Stall Dead”. Iulia a jucat rolul lui Jo, agentă secretă de top care lucrează pentru a soluționa cazuri importante.

Cât despre mutarea în India, Iulia a declarat că a fost o adevărată provocare să o ia din nou de la zero departe de familie, de prieteni și de locurile cunoscute. Însă, este recunoscătoare pentru că astfel a avut ocazia să se redescopere.

„M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens.

India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut”, a spus fosta vedetă PRO TV într-un interviu pentru VIVA.