Ce a spus Iulia Vântur despre despărțirea de Salman Khan. Adevăratul motiv pentru care a venit în România

Nicu Stan 09.08.2021, 12:20
Ce a spus Iulia Vântur despre despărțirea de Salman Khan. Adevăratul motiv pentru care a venit în România

Ce a spus Iulia Vântur despre despărțirea de Salman Khan. Adevăratul motiv pentru care a venit în România. Fost vedetă PRO TV a dezvăluit motivul veniri sale în țară, precum și de ce a fost nevoită să își serbeze ziua de naștere departe de actorul de la Bollywood. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos.

Iulia Vântur a făcut lumină în cazul despărțirii de Salman Khan. Vedeta este separată de starul indian de aproximativ 3 luni

Ce a spus Iulia Vântur despre despărțirea de Salman Khan. Adevăratul motiv pentru care fosta vedetă POR TV a întârziat în România mult mai mult decât ar fi vrut.

Iulia Vantur, 40 de ani, a comentat încă o dată zvonurile legate de despărțirea de actorul indian Salman Khan, în vîrstă de 55 de ani, de care este despărțită în ultimele trei luni.

Iulia Vantur este inca iubita lui Salman Khan
Iulia Vantur este inca iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur a pus capăt speculațiilor

Invitată la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, Iulia Vântur a vrut să pună capăt speculațiilor, afirmând că va reveni în curând alături deSalman Khan, în ciuda faptului că cei doi sunt separați de la începutul lunii mai.

”Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja”, a mărturisit Iulia Vântur.

Salma Khan, alături de Iulia Vântur în deciziile pe care le ia

Iulia Vântur a dezvăluit de ce nu a plecat până cum la dragostea vieții ei. În plus, fosta vedetă PRO TV spune că starul de la Bollywood  o înțelege perfect îm demersurile pe care le face.

”Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător”, a mai subliniat Iulia Vântur, lăsând să se înțeleagă că relația sentimentală cu Salman Khan este încă de actualitate.

De unde au pornit zvornurile despărțirii

Zvonurile despărțirii au pornit alimentate de faptul că Iulia Vântur a stat atât de mult în România, iar Salman Khan nu a venit nici măcar pentru a-i fi alături de ziua ei de naștere.

Asta a dat apă la moară celor răuvoitori, care au spus că cei doi nu mai sunt în cuplu, nimic mai neadevărat.

Vedeta a avut și de onorat câteva proiecte în țară

Pe lângă că vedeta a vrut să-și vadă apropiații și a avut și câteva proiecte de onorat, a fost nevoită să stea așa de mult în țară pentru a obține o nouă viză de lucru.

Iulia Vântur ar fi pățit la fel și în anul 2016, când vizita ei în România s-a prelunghit foarte mult tot din cauza acestei vize de lucru în India.

Urmăriți Impact.ro și pe