Iulia Vântur a dat cărțile pe față! Fosta vedetă PRO TV a făcut anunțul, după 7 ani de relație cu Salman Khan. Veste mare pentru fani

Iancu Andreea 25.08.2020, 09:36
Iulia Vântur a dat cărțile pe față! Fosta vedetă PRO TV a făcut anunțul, după 7 ani de relație cu Salman Khan. Veste mare pentru fani

Iulia Vântur a lăsat în urmă România pentru a fi alături de iubitul său Salman Khan, în India. Deși locuiește de aproximativ șapte ani alături de el, vedeta a dezvăluit abia acum un detaliu neștiut din viața sa.

Iulia Vântur, dezvăluire inedită despre viața sa

Fosta vedetă de la Pro TV a mărturisit un aspect necunoscut fanilor săi. Pentru că se află în India de multă vreme, Iulia a îmbrățișat multe obiceiuri locale. Astfel, vedeta a fost văzută adesea îmbrăcată în portul indian, dar și fredonând piese în limba materna a iubitului ei. Iulia este extrem de îndrăgită în țara adoptivă, dar cu toate că iubește locurile, ea nu a renunțat la credința sa.

Cu siguranță mulți s-au întrebat dacă Iulia Vântur a trecut la religia hindusă și de aceea vedeta a decis să clarifice acest aspect. Într-o postare pe contul său de Instagram, Iulia a explicat ce se întâmplă cu credința sa.

I hope Ganpati celebrations keeps u safe, protected, guided by light and kindness. Sending a lot of love to everyone ❤️?? (Sper ca celebrarea lui Ganpati să vă găsească în siguranță, protejați, ghidați de lumină și bunătate. Vă trimit multă dragoste tuturor.)
Și pentru românii mei, creștini sau de orice altă credință, vreau să clarific, pentru a evita alte comentarii inutile… nu am renunțat la credința cu care m-am născut însă respect credințele tuturor, așa cum și noi ne dorim să fim respectați și acceptați. Singura credință universală este iubirea ❤️

Iulia nu a renunțat la creștinism, în ciuda aprecierii sale pentru India
Iulia nu a renunțat la creștinism, în ciuda aprecierii sale pentru India

Motivul pentru care Iulia Vântur nu s-a căsătorit cu Salman Khan

Iulia locuiește de o lungă perioadă în India, iar între ea și faimosul actor s-a legat o relație frumoasă. Deși inițial nu au dorit să confirme zvonurile, acum toată lumea știe că între ei este mai multe decât o prietenie. Fosta vedetă de la Pro Tv a renunțat la România și s-a mutat în India pentru a fi alături de iubitul său.

Cu toate acestea, cei doi nu par să se grăbească să își oficializeze relația și în fața ofițerului de Stare Civilă. Iulia chiar mărturisea că pentru ea căsătoria nu este atât de importantă. Vedeta consideră că iubirea dinntre parteneri ar trebui să primeze.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...