Iulia Vântur și Salman Khan, anunțul pe care l-au făcut în direct la TV. Și-au dorit ca fanii să afle direct de la ei

Diana Radu 24.08.2020, 18:39
Iulia Vântur și Salman Khan, anunțul pe care l-au făcut în direct la TV. Și-au dorit ca fanii să afle direct de la ei

Iulia Vântur și Salman Khan au intrat în direct în cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată pe Pro TV, unde au ținut să facă un anunț care i-a luat prin surprindere pe fani. De asemenea, cei doi au răspuns la mai multe întrebări despre viața lor puse de Cătălin Măruță, realizatorul emisiunii.

Ce anunț au făcut în direct Iulia Vântur și Salman Khan

Blondina se află încă în izolare în India, acolo unde locuiește de ani buni cu Salman Khan, deoarece criza epidemiologică încă face ravagii. Iulia a povestit cum este viața sa în carantină direct în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, iar în timp ce ea vorbea Salman și-a făcut apariția în cameră iar Măruță l-a invitat să intre în cadru și să stea puțin de vorbă cu el. Bineînțeles, actorul indian nu a cedat din prima la rugămințile lui Măruță, însă în cele din urmă s-a așezat pe canapeau din spatele Iuliei Vântur.

„Bună, Salman! Ce faci?”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

„Bine, mulțumesc”, a răspuns celebrul actor de la Bollywood.

În cadrul apariției TV iubitul Iuliei Vântur a dezvăluit că au de gând să vină în vizită în România, cel mai probabil în vizită la rudele iubitei sale. Însă, acesta nu a vrut să dezvăluie și data exactă.

„Când veniți în România?”, a mai întrebat Cătălin Măruță.

„În curând”, a zis Salman Khan, fără să dezvăluie însă data exactă când va ajunge în țara natală a iubitei sale.

iulia vantur, salman khan, anunt
Ce anunț au făcut în direct Iulia Vântur și Salman Khan

De ce nu s-au căsători până acum Iulia și Salman

Fosta prezentatoare TV a spus că pentru ea un act nu are nicio importanță, ci cel mai important lucru este iubirea. În plus, ea mai spus că din punctul său de vedere căsătoria îngrădește oamenii. Iubita lui Salman crede că oamenii se schimbă după căsătorie, iar ea își dorește ca relația sa rămână exact cum este acum.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur.