Cum arată femeia cu care Salman Khan voia să se căsătorească înainte ca Iulia Vântur să apară în peisaj. FOTO

Daria Petrescu 16.08.2020, 10:19
Cum arată femeia cu care Salman Khan voia să se căsătorească înainte ca Iulia Vântur să apară în peisaj. FOTO

Salman Khan este unul dintre cei mai apreciați actori din India. De câțiva ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Vântur, însă cei doi nu au decis să facă pasul cel mare. Mai mult, acesta a dezvăluit anul trecut, că până acum, nu a existat o cerere în căsătorie. Puțini sunt însă, cei care știu că Salman a fost la un pas să se căsătorească în trecut. Cea care îi furase inima este de o frumusețe răpitoare. Din păcate, cei doi nu au mai ajuns în fața altarului.

Cine este femeia pe care Salman Khan trebuia să o ducă la altar

Actorul de film Salman Khan a vrut în trecut să se căsătorească cu actrița Juhi Chawla. Actorul avea și o relație bună cu de tatăl ei. În cele din urmă, cei doi au pus punct relației, însă nu au dezvăluit care sunt motivele care au dus la separare.

Actorul de 54 de ani e împreună cu Iulia Vântur de câțiva ani, dar cei doi nu au adus deloc în discuție căsătoria. În ultima vreme, românca și indianul au petrecut timp separat.

Juhi Chawla și Salman Khan au trăit o frumoasă poveste de dragoste
Juhi Chawla și Salman Khan au trăit o frumoasă poveste de dragoste

Khan a recunoscut că nu a primit până acum nicio cerere în căsătorie și, cu zâmbetul pe buze, a explicat cum vede lucrurile. „Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor”, a spus acesta în urmă cu ceva timp.

Ce spune Iulia Vântur despre nunta cu Salman Khan

În perioada de izolare, Iulia Vântur a locuit împreună cu Salman Khan și familia acestuia. Ea a explicat că din punctul ei de vedere cel mai important lucru într-o relație este iubirea, și nu câteva acte. Vedeta a spus că este fericită așa cum este acum și cu ce are. Astfel, vedeta a pus capăt zvonurile cum că s-ar căsători curând cu actorul din India.

„Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri.

La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”, a mai spus Iulia Vântur.

 

Urmăriți Impact.ro și pe