Iulia Albu, pentru prima oară la Antena 1. Vedeta a spus asta în premieră: Ce nu mai face de ani e zile

Stan Filon 12.07.2021, 20:42
Iulia Albu, pentru prima oară la Antena 1. Vedeta a spus asta în premieră: Ce nu mai face de ani e zile

Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu Pro TV și a apărut deja la Antena 1, unde a fost invitată în Observator. Excentrica vedetă a făcut dezvăluiri din viața ei de zi cu zi, din care lipsește de ani de zile un produs pe care mulți dintre noi îl consumăm mai mereu.

Iulia Albu, pentru prima oară la Antena 1

Iulia Albu a ținut să precizeze că este o persoană normală, cu apucături normale, doar că viața ei diferă cu câteva lucruri. „Sunt o persoană extrem de normală, cred. Nu am o viață ieșită din comun. Probabil diferă câteva lucruri. Toți ne trezim dimineața cu gândul de a-i ajuta pe ceilalți”, a spus vedeta.

Spune că a fost destul de ușor să facă ce face ea, adică să fie critic de modă, deoarece piața era cam goală atunci când a găsit ea această nișă. ”Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar parcarea era goală în România. A fost simplu să fac asta. Da, evident, am studiile necesare, dar nu doar acest lucru contează. (…)”, a recunoscut vedeta.

Iulia Albu, pentru prima oara la Antena 1
Iulia Albu, pentru prima oara la Antena 1

La ce a renunțat de ani de zile

Iulia Albu se pare că este o adevărată patrioată și preferă să bată țara-n lung și-n lat și să-i arate și fiicei sale frumusețile din România. În plus, a spus și ce face în timpul liber pentru o viață sănătoasă, dar și că a renunțat în urmă cu mult tip la zahăr. ”Mie îmi place foarte mult să stau în România, să vizitez țara mea. Îmi place și să plec, dar cel mai mult îmi place să stau aici. O vom lua cu noi (n.r. pe fiica ei în vacanță). Eu cred că este important ca ea să își iubească țara și să descopere lucrurile minunate de aici. 

Merg cu rolele, cu patinele, cu bicicleta. Iarna mă dau cu snowboard-ul, merg la echitație, alerg în pădure dimineața. Nu mai mănânc zahăr, nu este sănătos. Țin cont doar de această regulă cu zahărul”, a mai spus vedeta. 

Iulia Albu a venit însă și cu o veste tristă. Cameleonii săi au murit, după ce medicul i-a recomandat să îi spele pe dinți. Se pare că igiena orală nu prea le-a priit micuțelor animale, care au murit pur și simplu. ”Nu mai am cameleoni. Este o poveste tristă, mă rog, cu umor negru. Nu râdeți, este tragic. Veterinarul mi-a zis să le fac detartraj. Le-am făcut detartraj și au murit. Avem alte animale de companie acum, a murit și cocoșul”, a mai declarat frumoasa vedetă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...