Cât costă mașina cu care se plimbă prin București Iulia Albu

Daria Petrescu 11.07.2021, 19:20
Cât costă mașina cu care se plimbă prin București Iulia Albu

Iulia Albu are 39 de ani și este unul dintre cei mai controversați critici de modă din România. Fosta soție a lui Mihai Albu este recunoscută pentru felul direct în care își exprimă părerea legat de vestimentațiile vedetelor de la noi. Cu toate astea, rămâne una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran. Puțini sunt cei care știu ce mașină conduce și cât costă autorurismul cu care se plimbă prin București, Iulia Albu.

Cât costă mașina cu care se plimbă prin București Iulia Albu

Iulia Albu rămâne în continuare o persoană modestă. Spre deosebire de alte vedete care prefer mașinile 4X4, fosta soție a lui Mihai Albu alege să fie practică, așa că a ales un autoturism util, care să o ajute să se strecoare mai rapid prin traficul infernal din București.

Iulia Albu conduce un Fiat 500, al cărui preț poate ajunge până la 14.000 de euro, potrivit Autovit.ro. Este vorba despre o mașină mică, tocmai potrivită pentru traficul aglomerat din Capitală.

„Iulia Albu se culcă odată cu găinile. Și dimineața la 05 aleargă cu dragonii, somn ușor vise plăcute cin’ vă prinde să va sărute ”, este mesajul transmis de Iulia Albu, în dreptul imaginii în care își prezintă discret modelul mașinii pe care o conduce.

Iulia Albu a făcut carieră și în televiziune. Din anul 2016 până în anul 2018, a fost jurată în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!, difuzată la Kanal D. Următoarea sa colaborare a fost cu postul de televiziune Pro TV, fiind cooptată în cadrul emisiunii La Măruță, de unde s-a retras recent.

Cine este iubitul Iuliei Albu

Invitată de Cătălin Măruță în podcast-ul pe care-l realizează, Iulia Albu a făcut declarații despre bărbatul pe care-l iubește, Mike. Mult timp, cei doi au avut o relație discretă, iar Iulia a evitat să facă declarații despre bărbatul din viața ei.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele.  Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.„, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu a povestit cum și-a cunoscut iubitul

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el.

O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. (…) După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om.

A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit. „, a mai povestit Iulia.