Cine este Elena Marin de la Survivor. Ce secrete ascunde concurenta

Stan Filon 10.02.2021, 13:03

Cine este, de fapt, Elena Marin, care este în centrul atenției acum la emisiunea Survivor, după ce și-a acuzat colegii că i-au furat mâncarea! Acuzațiile s-au îndreptat mai mult spre Zanni, iar acesta nu a rămas dator. A acuzat-o pe Elen Marin că a transformat emisiunea sportivă într-una de găsire a sufletului pereche.

Iată cine este Elena Marin de la Survivor

Acuzațiile lui Zanni au lovit puternic în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară competiția de la Kanal D, dar și la București. Elena Marin este una dintre cele mai admirate asistente de televiziune, dar este și dansatoare. Chiar în emisiunea lui Morar, unde era asistentă, și-a și găsit sufletul pereche, pe Andrei, cu care s-a logodit și urmează să se căsătorească.

Relația lor nu a fost numai lapte și miere, ci s-au mai și certat. Ultima ceartă a avut loc chiar înainte de plecarea la Survivor România, însă logodnicul frumoasei Faimoase a spus că s-au împăcat înainte ca iubita lui să plece în Republica Dominicană.

Cine este Elena Marin de la Survivor
Cine este Elena Marin de la Survivor

Elena Marin, acuzată că-și caută un bărbat la Survivor, deși are unul acasă

Situația s-a aprins în familia Faimoșilor după ce Elena Marin și-a acuzat colegii că îi fură mâncarea. Aceasta a spus că medicul i-a recomandat să-și porționeze mâncarea, deoarece are probleme cu stomacul, de aceea nu își mănâncă toată porția. Colegii săi însă i-au furat mâncarea, iar acuzațiile s-au îndreptat spre Zanni.

Ei bine, Zanni a venit cu acuzații care mai de care la adresa frumoasei Elena Marin. Acesta a spus în gura mare că bruneta s-a înscris în emisiunea de la Kanal D pentru a cunoaște bărbați. Declarația l-a deranjat pe Andrei, iubitul frumoasei asistente TV.

”Le-a interpretat în așa fel încât să poată avea o armă”

”În momentul în care ești într-om competiție sportivă, în momentul în care ești într-un joc de echipă, și ai un efectiv de 13 persoane, câți erau ei atunci, lucrurile pe care le auzi în jurul tău, indiferent cine le spune, le poți interpreta. 

În momentul în care Elena a zis ceva, în momentul în care Cosmin a zis ceva, cu siguranță Zanni le-a interpretat în așa fel încât să poată avea o armă, să creeze un atac. Sincer, îmi era teamă de lucrul acesta, de faptul că Elena este o fire mult prea blândă și bună…”, a declarat Andrei pentru wowbiz.ro.

Andrei mai spune că Elena nu s-ar fi pronunțat, dacă nu era sigură pe ceea ce spune. ”Elena nu face niciodată acuzații dacă nu e sigură. De foarte multe ori tace mai mult decât ar trebui și permite mai mult decât ar trebui pentru evita conflictul.

Și nu cred că ea se înșală.(…) Dar dacă acea persoană merge acum la Elena și îi cere iertare, din momentul acela, Elena uită că s-a întâmplat așa ceva. Așa este ea, este bună, acesta este și motivul pentru care o iubesc atât”, a mai spus Andrei.

Au planuri de nuntă

Cei doi locuiesc împreună de doi ani, s-au logodit, dar pandemia de coronavirus le-a pus bețe-n roate cu nunta. Speră să se poată căsători anul acesta sau la anul. Și-au ales și nașii de cununie: Daniel Morar și soția sa.

”Locuim împreună de doi ani, nu s-a pus niciodată problema de separări. Ne-am certat, dar am apucat să ne împăcăm înainte de a pleca la Survivor. Dar, imediat după a plecat, iar aoclo, bănuiesc, e destul de greu și de aceea apar niște temeri.(…) Suntem împreună din 21 octombrie 2018, suntem logodiți de un an și jumătate și plănuiam să ne căsătorit. Dar, a venit pandemia, acum e Survivor… Eu sper să ne luăm anul acesta, dar contează și când vine. Dacă vine atunci când trebuie, la final, va fi mai complicat pentru că vrem o nuntă pe căldură și ne rămâne puțin timp de organizare.(…) Eu am curtat-o pe Elena Marin vreo 4 ani, am fost ambițios dar nu insistent. Atențiile mele erau răruțe și discrete. La un moment dat, după ce am început relația, Elena a primit un reminder pe Facebook… Cu 4 ani în urmă își postase o poză în care avea un trandafir la mânerul portierei mașinii. Era trandafirul pus de mine și abia atunci și-a dat seama că eu eram. Momentul a fost unul special…”, a conchis Andrei.