Iubitul Andreei Marin, surprins încălcând legea în trafic. În mașina lui Adrian Brâncoveanu se afla o altă femeie (Foto Exclusiv)

Anca Manolica 07.12.2022, 19:48

Nu mai este o noutate faptul că Andreea Marin trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Recent, bărbatul a fost surprins de către fotoreporterii Playtech – Impact pe străzile din Capitală încălcând legea. Alături de cine se mai afla consulul în mașină.

Cum a fost surprins iubitul Andreei Marin

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de excepție în televiziune, o fiică superbă și un partener de viață care o tratează precum o regină. Alături de Adrian Brâncoveanu, Zâna surprizelor trăiește o poveste de dragoste deja de ani buni,.

Fosta prezentatoare TV este convinsă că și-a găsit jumătatea în persoana diplomatului, iar cei doi au reușit să își construiască o relație solidă, bazată pe încredere, respect și iubire.

Cu toate că este o prezență foarte discretă în showbiz-ul autohton, Adrian Brâncoveanu a fost surprins, recent, de către fotoreporterii Playtech – Impact, pe străzile din Capitală, la volanul bolidului său de lux. Dar acesta nu era singur, ci cu mama sa, alături de care a ieșit la cumpărături înainte de sărbători.

A încălcat legea în trafic?

În prima fază, doamna Brâncoveanu a așteptat liniștită în mașina partenerul prezentatoarei TV, până ce acesta a căutat un anumit produs la Mobexpert. Apoi, odată ajunși la al doilea magazin de bricolaj, viitoarea soacră a Andreei Marin a coborât împreună cu fiul ei, și au mers să cumpere câteva produse din Brico Depot.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

În drum către casa Andreei Marin din Pipera, paparazzi l-au surprins pe Adrian Brâncoveanu încălcând legislația rutieră, atunci când a condus cu farurile stinse, deşi destul de înaintată prevedea ca acestea să fie pornite.

Ce venituri are fostul consul al Libiei

Dacă Andreea Marin este obișnuită cu lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani, iubitul ei este o prezență mult mai discretă. Acesta lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în 2019 ocupând funcția de consul la Tripoli, capitala Libiei. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu cinci ani, pe vremea când diplomatul era stabilit în Africa.

Potrivit declarației de avere din mai 2019, iubitul Zânei avea un salariu anual de 47.468 de dolari și 13.095 de lei, scrie Libertatea. De asemenea, același document oficial atestă că acesta, angajat la MAE, nu deține niciun teren în București sau în vreo altă zonă din țară.

Citește și: Ce obicei special au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în fiecare an. Așa își sărbătoresc povestea de iubire

În ceea ce privește activele sale financiare, Adrian Brâncoveanu deținea, în conturile sale bancare, sumele 1.211 de euro, 30.614 de dolari și 3.452 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...