Andreea Marin, anunț surpriză după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. „Acum privesc doar înainte”

Badea Violeta 03.10.2022, 16:29

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de cinci ani de zile și se înțeleg de minune. Cu toate acestea, fosta zână a surprizelor a preferat să rămână discretă în privința relației lor, iar aparițiile lor sunt destul de rare. Acum, însă, vedeta a făcut noi dezvăluiri privind povestea de dragoste pe care o trăieşte împreună cu partenerul ei.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, pe care au început-o în urmă cu cinci ani de zile. Fosta zână a surprizelor a fost căsătorită de trei ori și a avut mai multe relații eșuate, dar iată că soarta și-a luat revanșa față de ea.

Până acum, relația cu fostul consul merge ca pe roate și pare că nimic nu i-ar putea despărți. De curând, frumoasa prezentatoare TV a vorbit deschis despre viața sa amoroasă într-un interviu.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață.

Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale”, a declarat Andreea Marin pentru cei de la Spynews.

Adrian Brancoveanu si Andreea Marin
Adrian Brancoveanu si Andreea Marin

„Există și momente când avem căderi”

Până în prezent, viaţa nu a fost întotdeauna roz pentru Andreea Marin, cel puțin pe plan sentimental. Aceasta avea doar 24 de ani atunci când s-a separat de primul soţ, Cristian Gheorghiţă. Tot în acea perioadă, vedeta își pierduse și mama.

A urmat mariajul cu Ştefan Bănică Jr. cu care a făcut şi o fată, pe Violeta. Însă, nici această căsnicie nu a durat, decât din 2006 până în 2013. La scurt timp, prezentatoarea TV l-a cunoscut pe medicul turc Tuncay Öztürk.

Cei doi s-au iubit și au ales să facă pasul cel mare în 2013. Mai târziu, însă, au apărut și problemele în cuplul lor, astfel că s-au despărțit în 2017.

Ulterior, vedeta l-a întânit pe Adrian Brâncoveanu și s-a îndrăgostit nebunește. Deși se înțeleg foarte bine, aceasta recunoaște că au trecut și prin momente dificile de-a lungul relației lor, dar cu toate astea au continuat să privească doar înainte.

„E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă.

În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a mai precizat Andreea Marin pentru aceeași sursă.

Citește și Ce obicei special au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în fiecare an. Așa își sărbătoresc povestea de iubire!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...