Ce obicei special au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în fiecare an. Așa își sărbătoresc povestea de iubire

Badea Violeta 05.07.2022, 10:33

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de ani buni. De curând, frumoasa prezentatoare TV a acordat un interviu în care a vorbit deschis despre cum se desfășoară relația sa cu bărbatul care i-a furat inima. Fosta zână a surprizelor a dezvăluit ce obicei special au în fiecare an. Află cum își sărbătoresc povestea de iubire Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu!

Ce ritual au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Fac acest lucru în fiecare an

Andreea Marin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta se iubește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu, un bărbat mai tânăr decât ea și cu o situație financiară foarte bună.

Recent, fosta zână a surprizelor a povestit despre obiceiul lor de a merge în fiecare an în Italia. Cei doi amorezi sunt îndrăgostiți de această țară, astfel că preferă să celebreze acolo momentele importante legate de povestea lor de iubire.

„Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.”, a dezvăluit Andreea Marin pentru viva.ro.

Adrian Brancoveanu si Andreea Marin

„Nu obișnuim să postăm despre noi”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu preferă să nu dezăluie foarte multe detalii din relația lor. Cei doi sunt extrem de discreți și rar se afișează împreună atât în public, cât și pe rețelele sociale.

Totuși, Andreea Marin a decis, de curând, să le facă o surpriză fanilor săi din mediul online și a publicat câteva fotografii cu ea și bărbatul care îi înseninează viața. De asemenea, vedeta a ținut să scrie și câteva cuvinte superbe în dreptul imaginilor postate pe internet.

,,Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris fosta zână a surprizelor pe pagina sa oficială de Facebook.

Curios este că între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu a fost dragoste la prima vedere, aşa cum probabil ar fi bănuit mulți. Vedeta a povestit că s-au apropiat în timp.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, povestea Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe