Iubita vloggerului Colo, mesajul neașteptat după eliberare. Alexandru Bălan are interzis la youtube

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 15:07

Vloggerul Colo a fost reținut marți seară de către polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după o audiere de câteva ore. Alexandru Bălan ar fi instigat la violența împotriva minorelor și la violarea acestora. Iubita lui Alexandru Bălan a postat și primul mesaj pe rețelele de socializare după ce acesta a fost eliberat. Totodată, vloggerului îi este interzis să mai posteze videoclipuri pe platforma Youtube.

Primul mesaj din partea Alexandrei, iubita lui Alexandru Bălan, după eliberare!

După ce vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut și sub numele de Colo, a fost eliberat după cele 24 de ore petrecute în arest la Secția 9 din Capitală, iubita acestuia a postat și primul mesaj. Verificările au început de săptămâna trecută după ce tânărul a afirmat că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți”. În urma celor întâmplate iubita lui a postat un mesaj cu ocazia împlinirii a 6 ani de relație.

„Te iubesc! La multi ani, noua! #6 ani de iubire! #love”, este mesajul Alexandrei, la care a adăugat și o fotografie cu un buchet mare de flori.

Iubita vloggerului Colo, mesajul neașteptat după eliberare. Alexandru Bălan are interzis la youtube
Iubita vloggerului Colo, mesajul neașteptat după eliberare. Alexandru Bălan are interzis la youtube

Alexandru Bălan nu mai are voie să posteze pe online și nici să facă vlogging

În urma deciziei Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de Alexandru Bălan. Acesta a fost cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de instigare publică.  Așadar, vloggerul Colo nu mai are voie să posteze nimic în mediul online și nici să mai facă celebrele lui videoclipuri. Acum vloggerul este cercetat în stare de libertate în urma mesajului său considerat extrem de periculos.

Alexandru Bălan se află la vârsta de 28 de ani și este urmărit de peste 850 de mii de persoane, iar majoritatea sunt minori. Cu toate că și-a cerut scuze, vloggerul nu a rezolvat deloc problema, ba chiar a stârnit mai multe controverse din partea celebrilor influenceri. Mai mult, iubita lui Alexandru Bălan a început să fie hărțuită sexual pe internet, iar recent a apărut și o poză cu ea dezbrăcată în mediul online, mulți mărturisind că ar face videochat.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, este mesajul Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe