Iubita lui Speak, apariție tulburătoare din vacanță. Ștefania a lăsat deoparte inhibițiile și s-a filmat în timp ce ieșea din piscină, fanii au trecut la propuneri indecente

Anca Manolica 18.01.2023, 17:44

Conștientă de faptul că are un corp perfect tonifiat și o siluetă de invidiat, iubita lui Speak nu ezită să lase la vedere „munca” sa de la sală de atâția ani. Iar în cel mai recent videoclip pe care Ștefania l-a postat pe rețelele sociale aceasta își evidențiază din plin trupul sculptat, fanii săi fiind de-a dreptul uluiți de formele sale apetisante. Iată cum s-a filmat bruneta.

Ștefania, apariție răvășitoare din vacanță

Iubita lui Speak pare să ducă dorul zilelor călduroase de vară astfel că, aflați într-o vacanță în Vietnam, aceasta a profitat și a petrecut câteva ore de relaxare la piscină, acolo unde s-a bucurat de soare și și-a reîmprospătat bronzul.

Așa cum și-a obișnuit deja prietenii virtuali, aceasta postează des fotografii și filmulețe din vacanța pe care o face alături de logodnicul ei. Astfel, de această dată, ea a publicat un videoclip incendiar pe rețelele sociale, în care își evidențiază trupul de invidiat. Aceasta apare ieșind dintr-o piscină, după care vine și se așază pe un șezlong.

Fanii din mediul online nu au putut să nu observe formele sale apetisante, pe care aceasta le expune mereu. Cântăreața se laudă cu un fizic atrăgător și surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale, toate fiind rezultatul unui stil de viață sănătos și a unui program de antrenament echilibrat. Vezi în Galeria FOTO imagini incendiare cu bruneta, în costum de baie.

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania

Au avut parte de multe peripeții în periplul lor prin Vietnam

Pentru că sunt pasionați de aventură și călătorie, Speak și Ștefania s-au aventurat într-o vacanță pe care, cel mai probabil, nu o vor uita prea curând. Îndrăgitul cuplu au plecat în Vietnam, cei doi publicând pe rețelele sociale poze și filmări din locurile pe care le-au vizitat.

Fiind o destinație foarte diferită și dornici de a cunoaște și alte culturi, tradiții și obiceiuri, Speak și Ștefania decis ca pe început de an să viziteze Vietnam. Haosul din trafic și mizeria de pe străzi le-au lăsat, însă, un gust amar celor doi, impresiile nefiind cele mai plăcute.

Citește și: Ce a făcut Ștefania lui Speak înainte de primul concert, pentru a avea succes. Dezvăluirea făcută în urmă cu puțin timp

Aglomerația din trafic, lipsa indicatoarelor de circulație ori a semafoarelor, micii comercianți care vând mâncare la colț de stradă, toate acestea fac parte din „tabloul” urban al Vietnamului.

„Ia, uite-l pe băiatul acesta. Nu, deci nu se poate trece strada, n-ai cum, e imposibil, nu se întâmplă nimic, nu e niciun semafor. Am ieșit și noi în oraș, treceți voi strada, că noi nu prea avem cum. Ia, fiți atenți, n-ai cum să treci strada. Și nu e niciun semn de circulație”, a spus Speak, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...