“Iubirea vieții mele”: Lidia Buble, ipostaze delicioase pe internet. Detaliul care a atras atenția imediat

Badea Violeta 24.06.2023, 10:41

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din țara noastră, așa că orice postare a ei din mediul online reușește să adune numeroase aprecieri. Așa s-a întâmplat și de data asta. Artista a distribuit câteva imagini din vacanță și a făcut furori pe rețelele sociale. Iată ce detaliu le-a atras atenția internauților!

Lidia Buble, imagini senzaționale din vacanță. Ce au observat fanii la vedetă

La începutul acestei luni, pe data de 9 iunie, Lidia Buble a împlinit vârsta de 30 de ani. Astfel, artista a decis să se răsfețe cu o vacanță de vis. Ea a mers în Italia, unde a vizitat mai multe locuri de poveste.

Cu toate astea, frumoasa vedetă nu a uitat de fanii ei și și i-a încântat cu câteva imagini siropoase. Îmbrăcată lejer, cu un tricou negru și o fustă de nuanță roz, artista a ieșit la plimbare pe străzile unui oraș superb din peninsulă.

Aceasta a părut foarte bine dispusă, extrem de energică și zâmbitoare. După ce a făcut câteva piruete în fața admiratorilor săi din mediul online și s-a lăsat pozată din toate unghiurile, Lidia Buble nu a ratat șansa de a gusta dintr-o felie de pizza de la mama ei Italia.

Citește și Clipe de coșmar pentru Lidia Buble. Ce a pățit vedeta în vacanță: „Îmi vine să urlu”!

Lidia Buble 6
Lidia Buble, vacanta de vis in Italia

Internauţii au complimentat-o pe Lidia Buble

Imaginile cu Lidia Buble în vacanță au făcut furori în rândul fanilor din mediul online. În doar câteva minute, acestea au adunat peste patru mii de aprecieri și zeci de comentarii. Admiratorii vedetei au remarcat buzele date cu ruj ale acesteia.

”Iubirea vietii mele!

Ce ruj folosești? Te prinde super, super bine.

Ești tot timpul frumoasă. Dacă nu deranjez prea mult, îmi spui și mie ce ruj folosești. Mulțumesc frumos. Zi frumoasă să ai 🤗

Rujul e superb, ești foarte frumoasă și ai un vibe frumos ❤️

Cea mai naturală vedetă de pe la noi👏🙏”, au fost doar câteva dintre comentariile scrise de utilizatori.

Citește și Lidia Buble, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști. Decizia e definitivă. Vedeta va avea cazier EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...