Lidia Buble iubește din nou. Cine este milionarul care o tratează regește pe artistă

Ana-Maria Tudor 19.04.2023, 20:51

Lidia Buble a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un milionar. Cântăreața a decis să nu-și afișeze relația în spațiul public și nu a oferit informații despre existența unui bărbat în viața ei. Vedeta a devenit foarte discretă în ceea ce privește viața sa sentimentală, de când a încheiat relația cu Răzvan Simion, prezentatorul de la „Neațza cu Răzvan și Dani”. Totuși, cântăreața pare mai îndrăgostită că oricând, semn că s-a vindecat complet după fostul partener.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Lidia Buble?

Artista nu a confirmat o posibilă relație cu milionarul în vârstă de 60 de ani. Speculațiile despre relația celor doi au început să circule de la finalul anului 2021, aceștia fiind surprinși împreună de mai multe ori.

Prezentă că întotdeauna pe rețelele sociale, în special pe Instagram, Buble a ales să împărtășească cu admiratorii ei din mediul online doar informații cu privire la carieră sa muzicală, imagini din vacanțe și cu întâlnirile de familie. Însă, în urmă cu doar câteva zile, Horațiu Nicolau și Lidia Buble au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Gesturile celor doi îndrăgostiți nu lasă loc de interpretare. Horațiu s-a comportat ca un adevărat gentleman, i-a deschis ușa de la mașină partenerei sale și s-au îndreptat spre local. Înainte de a intra, acesta a sărutat-o pe Lidia, momentul de afecțiune fiind surprins de camerele fotografilor Spynews.

Horațiu Nicolau este proprietarul aplicației Twelp, o aplicație care oferă asistență specializată șoferilor în cazul problemelor de ordin tehnic. Partenerul Lidiei Buble se poate lăuda cu o situație financiară mai mult decât foarte bună, acesta deținând un apartament în Monte Carlo, o locuință în complexul rezidențial Caelia, dar și alte proprietăți importante în București.

Drama cumplita traita de Lidia Buble in copilarie. Cum a fost la un pas sa iși omoare sora, a marturisit cu lacrimi in ochi. „Am pandit-o special”
Lidia Buble

Artista face haz de necaz

Lidia Buble a vorbit în repetate rânduri despre modul în care este criticată în mediul online. Cântăreața s-a confruntat adeseori cu critici referitoare la aspectul ei, fiindu-i vizat în mod special nasul. Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Lidia a recunoscut faptul că bărbații din viața ei nu au fost niciodată deranjați de acest aspect, dimpotrivă, chiar au plăcut-o pentru asta.

Cântăreața a lansat chiar și o piesă „Ești frumoasă”, prin care a încercat să evidențieze faptul că orice persoană este frumoasă în felul ei. Piesa ne încurajează să apreciem frumusețea naturală și unicitatea.

Lidia Buble a mărturisit că nu a luat în calcul vreo operație estetică deoarece se simte foarte bine în pielea ei și încurajează toate femeile să mizeze pe naturalețe.

Urmăriți Impact.ro și pe