Clipe de coșmar pentru Lidia Buble. Ce a pățit vedeta în vacanță: „Îmi vine să urlu”

Beatrice Dumitru 09.06.2023, 13:55

Lidia Buble e o împătimită a vacanțelor departe de țară, iar zilele acestea este din nou plecată. Dar concediul nu îi priește deloc, iar vedeta a vorbit despre incidentul care a făcut-o să „bubuie de nervi”, al doilea de acest fel în doar două luni. Iată ce a pățit Lidia Buble în vacanță.

Ce a pățit Lidia Buble în vacanță

Lidia Buble și-a dorit să se răsfețe cu o vacanță la soare de ziua sa, pentru că pe 9 iunie împlinește 30 de ani. Însă, nu are deloc parte de liniște și relaxare, după ce a fost victima unui furt. Vedeta a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit ce i s-a întâmplat.

Vedetei i-a fost furată o geantă Chanel din camera hotelului de lux în care este cazată, fiind pentru a doua oară în doar două luni când pățește așa ceva. Lidia Buble le-a arătat fanilor imagini cu geanta, al cărei preț poate ajunge și la 10.000 de euro. Pe internet, un asemenea model poate fi cumpărat second hand între 1.000 și 2.000 de euro.

Clipe de coșmar pentru Lidia Buble. Ce a pățit vedeta în vacanță: „Îmi vine să urlu”
Lidia Buble împlinește 30 de ani pe 9 iunie.

Nu că am nervi, bubui de nervi. Nu sunt foarte sigură, dar mă rog la Dumnezeu să greșesc. Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. Geanta mi-a fost furată, nu îmi încape în seif, am pus alte lucruri în seif. Îmi vine să o iau razna, când o să mai plec în vacanțe nu o să îmi mai iau nimic la mine, nu am siguranță nicăieri, eu nu stau la orice fel de hotel. Nu mi se pare normal ce se întâmplă”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

„Extrem de mare grijă la ce luați la voi”

Lidia Buble atrage atenție la faptul că hotelurile de lux nu sunt, întotdeauna, cele mai sigure din acest punct de vedere și spune că este a doua oară când i se fură gențile dintr-un astfel de stabiliment.

Mare atenție când plecați în vacante, nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Se poate întâmpla. Am trecut de două ori prin asta. Ceasurile, diamantele încap în seif, gențile nu încap. Extrem de mare grijă la ce luați la voi. (…) Să nu credeți acum că viața mea stătea într-o geantă, dar e trist ce se întâmplă. E un obiect de care m-am atașat, care îmi plăcea”, a mai spus Lidia Buble.

La începutul lunii mai, Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Curtea de Apel a respins ca nefondat apelul depus de procurori, fiind menţinută pedeapsa decisă de Tribunalul Bucureşti în noiembrie 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...