Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Cum arată actrița Victoria Principal, la 70 de ani

Iancu Andreea 18.08.2020, 16:21
Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Cum arată actrița Victoria Principal, la 70 de ani

A creat furori în rândul telespectatorilor atunci când apărea în serialul Dallas. Deși nu mai este o tânără de 20 de ani, Victoria Principal este spectaculoasă chiar și la 70 de ani. Actrița a frânt multe inimi în tinerețe, dar nici acum nu este de lepădat. Vedeta arată uimitor la vârsta pe care o are.

Cum arată, la 70 de ani, actrița din serialul Dallas

Victoria Principal avea doar 27 de ani atunci când ajunsese să cunoască celebritatea. Actrița o interpreta pe frumoasa Pamela din serialul Dallas. Personajul său avea să devină soția lui Bobby Ewing, stârnind o mulțime de intrigi. Totuși, de la perioada în care serialul american atingea culmile gloriei și până astăzi, actrița a trecut prin numeroase schimbări.

Frumusețea i-a rămas însă aceeași. Victoria Principal arată fabulos la vârsta de 70 de ani. De asemenea, o viață echilibrată și sportul au contribuit la aspectul fizic de invidiat al vedetei. Actrița s-a retras însă de pe platourile de filmare în urmă cu aproape 20 de ani. Ultima sa apariție a fost cea din serialul „Titanii”, în anul 2001.

Transformarea Victoriei Principal, de-a lungul anilor
Transformarea Victoriei Principal, de-a lungul anilor

Victoria Principal, fără noroc în dragoste

Rolul din serialul Dallas a făcut-o celebră, aducându-i chiar și un premiu Globul de Aur, în 1983. De asemenea, cuplul pe care l-a format alături de Patrick Duffy a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite din istoria cinematografiei. Cu toate acestea, frumoasa actriță nu s-a bucurat de același noroc și în viața amoroasă.

Victoria Principal a avut parte de două căsnicii eșuate, fiecare dintre ele încheiându-se cu un divorț de amploare. Din nefericire, nici copiii nu au venit în viața actriței, motiv pentru care în prezent are o bătrânețe în singurătate.

În ciuda faptului că a reușit să se mențină într-o formă de invidiat, chiar și la 70 de ani, Victoria nu a avut succes cu relațiile sentimentale. Acum, renunțând la actorie, vedeta se bucură de propria afacere. Actrița are propria linie de cosmetice, „Principal Secret”, intens promovată în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...