Cum arată Sue Ellen la 79 de ani! Era cea mai iubită actriță din Dallas

Redacția IMPACT 13.05.2020, 18:18
Cum arată Sue Ellen la 79 de ani! Era cea mai iubită actriță din Dallas

Linda Gray, în rolul lui Sue Ellen a fost personajul principal din Dallas, unul din cele populare seriale TV din toate timpurile. Actrița a ajuns la venerabila vârstă de 79 de ani, însă și-a păstrat aceeași finețe și strălucire de odinioară.

Cum arată acum Linda Gray, cea care i-a dat viață lui Sue Allen

Personajul lui Sue Allen din Dallas, interpretat de Linda Gray stârnește și azi emoție pe micile ecrane, la 42 de ani de la debutul celebrului serial TV american. Milioane de telespectatori din toată lumea au urmărit cu sufletul la gură intrigile și dramele din familia magantului din industria petrolului, nimeni altul decât J. R. Ewing.

 

Serialul american care este cel mai elocvent exemplu de soap opera a stârnit interesul milioanelor de urmăritori, din toată lumea. Producția TV s-a remarcat prin prisma personajelor puternic conturate, cum este cel al lui Sue Allen, interpretat de Linda Gray. Chiar și după încheierea serialului, actrița a rămas fidelă televiziunii. A apărut, ulterior, în mai multe producții precum „Expecting Mary” şi „Hidden Moon”, dar și în „The Bold and the Beautiful”.

Vedeta a avut o relație specială și în viața reală cu Larry Hagman, cel care l-a interpretat pe J.R. Ewing. Actorul a murit în noiembrie 2012, timp în care Gray a stat cu el până în ultimele clipe din viața sa, pe patul de spital.

„Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. A adus bucurie tuturor celor pe care i-a cunoscut. A fost creativ, generos, amuzant, iubitor şi talentat , îmi va lipsi enorm. El a avut o viaţă originală şi a trăit la maxim fiecare moment Lumea era un loc mai luminos din cauza lui Larry”, spunea actriţa despre partenerul său.


Timp de 21 de ani, Linda Gray a fost căsătorită cu Ed Thrasher (74 de ani). Cei doi au divorţat în 1983. Linda şi Ed au doi copii: Jeff Thrasher şi Kehly Sloane. Gray mai are doi nepoţi, Ryder şi Jack Sloane de la sora ei mai mică, Betty, care a murit în 1989 din cauza cancerului de sân. Actriţa locuieşte acum în California, scrie okmagazine.ro.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe