Irisha de la Survivor 2021, declaraţie neaşteptată despre Culiţă Sterp. „Rar am întâlnit aşa ceva”

Ana Ionescu 18.05.2021, 18:33
Irisha de la Survivor 2021, declaraţie neaşteptată despre Culiţă Sterp. „Rar am întâlnit aşa ceva”

Conflicte, lupte, neînțelegeri, dar și ambiție la Survivor România 2021. Concurenții încearcă din răsputeri să ajungă în marea finală și să câștige premiul pus la bătaie. Irisha a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre echipa Faimoșilor, dar și despre Culiţă Sterp, după ce a fost eliminată din competiție.

De ce crede Irisha că au apărut neînţelegerile la Survivor România

Irisha, Irina Ceban pe numele sau real, face noi dezvăluiri după ce a fost eliminată din competiţia Survivor 2021. Frumoasa șatenă a spus adevărul despre ce se întâmplă cu concurenții rămaşi în competiție și de ce s-a ajuns la numeroase neînțelegeri între aceștia. Irisha a mărturisit că exista foarte multă tensiune între concurenți și că i-a fost mai greu să suporte răutățile anumitor colegi decât foamea.

„Fiecare îşi urmăreşte scopul, fiecare are partea lui dreptate. Problemele cu Ştefan au început când eu am empatizat cu Elena, băieţilor nu le-a convenit situaţia asta. Au crezut că suntem periculoase împreună. Sper din toată inima că cei din echipa Faimoşilor să îşi regleze problemele. Zanni şi Sebi au folosit picătura chinezească până când paharul lui Ştefan s-a umplut. Tensiunea şi presiunea sunt foarte mari pentru că toţi îşi doresc să ajungă în marea finală. Asta îi duce pe băieţi la scandaluri, certuri, totul trebuie vorbit. Mi-e tare dor de ei chiar dacă fac lucruri din astea”, a spus Irisha, la Teo Show.

Irisha de la Survivor 2021, declaratie neasteptata despre Culita Sterp
Irisha de la Survivor 2021, declaratie neasteptata despre Culita Sterp

Ce a spus Irisha despre Culiţă Sterp. Este surprinzător ce părere are despre el

Irisha a fost întrebată de Teo ce părere are despre foștii săi colegi de la Survivor. Irisha a uimit cu răspunsul pe care l-a dat despre Culiţă Sterp.

„Despre Zanni cred că are minte ascuţită. Cosmin Stanciu – un bărbat educat. Culiţă – educaţie impecabilă, rar am întâlnit aşa, se pricepe la tot. Elena Marin – are multe de spus. Raluca Dumitru – îşi urmăreşte scopul cu exactitate, e calculată. Ştefan Ciuculescu – impulsisv, dar bun la suflet”, i-a descris Irisha pe foștii colegi de Survivor.

Cine este Irisha de la Survivor

Irisha de la Survivor are 32 de ani și este din Republica Moldova. Ea a devenit cunoscută în România după ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil!, unde a ajuns în marea finalâ. Este cântăreață, stilist și se declarâ îndrăgostită de artă. Irina Ceban, pe numele său real, a studiat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și a urmat o școală de stiliști în România și apoi una în America. Irisha a acceptat provocarea Survivor România pentru că se consideră o perfecționistă, iubește sportul, dar și experiențele noi.

Urmăriți Impact.ro și pe