Cum face bani Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România. A venit în țară în 2014

Nicu Stan 08.04.2021, 10:30
Cum face bani Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România. A venit în țară în 2014

Cum face bani Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România. A venit în țară în 2014. Tânăra este cunoscută telespectatorilor după ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil!, sezonul cinci.

Patru concurente noi se alătură Survivor România în această seară. Una dintre ele este Irina Ceban, cunoscută de telespectatori de la Bravo, ai stil!

S-a aflat cum face bani Irina Ceban, noua concurentă intrată în concursul TV Survivor România. Irina Ceban este cunoscută românilor, ea participând la emisiunea Bravo, ai stil!, tot de la Kanal D.

Astfel, s-a aflat că Irina Ceban este cântăreață, dansatoare și fost manechin. Acum, Ioana Ceban se va alătura echipei Faimoșilor de la Survivor România. De asemenea, în total, în ediția de joi seară a Survivor România, alte trei noi concurente se vor alătura show-ului TV.

Irina Ceban a ajus deja in Republica Dominicana
Irina Ceban a ajus deja in Republica Dominicana

Patru noi concurente se alătură Survivor România

Kanal D nu a dezvăluit cine sunt cele trei tinere care se vor alătura provocărilor din Republica Dominicană. Cea de-a patra dintre ele este deja cunoscută de telespectatorii de la Kanal D, respectiv Irina Ceban.

Irina Ceban a ajuns pe podiumul sezonului 5 în emisiunea concurs ”Bravo, ai stil!”. Frumoasa brunetă are 33 de ani și este din Republica Moldova.

Ce nume de scenă are Irina Ceban

Irina Ceban, cu numele de scenă Irisha, a ajuns în România în anul 2014. Încă de atunci a devenit model Fashion TV. Noua concurentă de la Suvivor România este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și a defilat pe catwalk timp de 3 ani.

Între timp, Irina Ceban a ieșit din lumea modelingului și s-a dedicat în totalitate carierei de cântăreață și dansatoare. Irina Cabean a lansat primul ei single în vara anului 2017, piesa numindu-se ”Fosta ta”. Melodia fusese realizată în colaborare cu DJ Sava și interpretată în duet cu Uddi.

Ce a postat Irina Ceban pe Instagram

De altfel, Irina Ceban a postat o imagine pe Instagram în care își anunță prietenii virtuali că are să le dea o veste. ”Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba”, a anunțat Irina Ceban pe pagina ei de Instagram.

Cu toate astea, Irina Ceban nu a reușit să-și surprindă fanii virtuali. Aceștia deja aflaseră ce are să le spună frumoasa cântăreață.

Ce i-au transmis fanii Irinei Ceban

”Știm deja! Esti noua concurentă Survivor România! Te-am vazut în promo!/ știm deja, vei fi la Survivor/ sperăm să faci treabă la Faimoși/ se știe! ne vedem diseară la Survivor” sunt doar câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali care o urmăresc pe Irina Ceban pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe