Irinel Columbeanu revine la TV! Cum arată omul de afaceri, la opt ani de la divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu revine la TV

Surpriză de proporții pentru telespectatori! La opt ani de când a divorțat de Monica Gabor, Irinel Columbeanu revine din nou în atenția publică! De data aceasta, într-o postură inedită. Omul de afaceri va încerca să-și arate abilitățile în arta gastronomiei.

Irinel Columbeanu revine la TV! Cum arată omul de afaceri, la opt ani de la divorțul de Monica Gabor

Au trecut ani buni, de când Irinel Columbeanu nu mai este în centrul atenției, așa cum obișnuia în timpul relației cu Monica Gabor. Cei doi au divorțat în 2011 cu mare tam tam. De atunci, omul de afaceri a preferat să fie discret cu aparițiile sale.

Marți seara, aceasta revine pe micul ecran într-o ipostază inedită! Irinel Columbeanu va fi prezent la Chefi la cuțite pentru a le arăta juraților Antenei 1 talentul său nebănuit.

Acesta participă la emisiunea culinară cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef Scãrlãtescu. “Îl cunosc pe domnul Scãrlãtescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reuşit sã aflu de ce, dar sã te fereascã Dumnezeu sã intri în gura lui. Probabil cã fruntea i se va descreţi când va gusta din preparatul meu!”.

Convinşi cã este mai degrabã cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, juraţii vor rãmâne surprinși când vor afla cine se aflã în spatele acelui preparat. “Nu mã aşteptam la asta!”, spune chef Bontea.

Irinel Columbeanu gătește la Chefi la cuțite. Apariție surpriză pe platourile de filmare de la Antena 1!

Irinel Columbeanu gătește la Chefi la cuțite

Irinel Columbeanu, apariție surpriză pe platourile de filmare

Nu se află la prima experienţã în bucãtãrie, însă cu toate astea prezența pe platourile de filmare în calitate de concurent îl face pe Irinel Columbeanu să treacă prin mari emoții.

“Când gãteşti pentru nişte bucãtari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”. Dacã va reuşi sau nu sã îi impresioneze pe cei trei chefi, rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1- în cea mai nouă ediţie de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuţite.

În cea mai recentă ediție Chefi la cuțite. între jurații Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu se va da o nouă luptă pentru amuletă, de data aceasta una cu puteri speciale. „Astãzi vã bateţi pentru dreptul de a anula o amuletã câştigatã de unul dintre ceilalţi chefi!”, a fost mesajul Ginei, care le-a dat mari satisfacţii celor trei chefi.

Cel de-al zecelea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un ”război” fără scântei. „Azi ne batem pentru orice. Noi ne batem oricum, orice ar fi!”, va adãuga amuzat Chef Bontea. Cine va reuşi sã îşi adjudece aceastã amuletã, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, în cel mai nou episod Chefi la cuţite.