Irinel Columbeanu a recunoscut. Care e adevărul din spatele scenei de amor de la restaurant cu Monica Gabor

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 11.02.2022, 09:58
Irinel Columbeanu a recunoscut. Care e adevărul din spatele scenei de amor de la restaurant cu Monica Gabor

În urmă cu mulți ani, pe când formau un cuplu, Irinel Columbeanu și Monica Gabor erau surprinși într-o postură incredibilă, demnă de filmele pentru adulți, într-un restaurant din Capitală. Filmarea făcută pe gaura cheii a stârnit multe controverse. De curând, Irinel Columbeanu a recunoscut care este adevărul din spatele scenei de amor și cum a ajuns clipul pe internet. Fostul om de afaceri de la Izvorani a făcut mărturisiri neașteptate.

Irinel Columbeanu, despre scena celebră de amor, alături de Monica Gabor

Primele pagini ale tabloidelor explodau în urmă cu mulți ani, după ce Irinel Columbeanu și Monica Gabor erau surprinși într-un restaurant din București, în timpul unei partide pasionale de amor. Pentru că cei doi formau un cuplu extrem de controversat, dată fiind diferența de vârstă dintre ei, imaginile incendiare au stârnit multe controverse. Pentru că se pregătește să lanseze un al doilea volum al cărții sale, în care povestește despre relația cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a oferit explicații și despre scena celebră de amor.

Se pare că responsabil pentru obținerea filmării a fost un chelner de la restaurantul din Capitală unde cei doi luau masa. Acesta i-a surprins pe aceștia prin gaura cheii, chiar în timpul momentului de amor. Mulți s-au îndoit însă de autenticitatea filmării, considerând că totul ar fi fost, de fapt, un gest pus în scenă de cele două vedete. La 15 ani de la momentul inedit, Irinel Columbeanu a dat primele explicații despre filmarea erotică. Se pare că totul ar fi fost real.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a explicat Irinel Columbeanu într-o emisiune TV.

Irinel Columbeanu a recunoscut ce se află în spatele scenei de amor cu Monica Gabor
Irinel și Monica au făcut furori cu imaginile surprinse la restaurant, în urmă cu 15 ani

Fostul om de afaceri are în continuare o relație bună cu Monica

Deși s-au despărțit după cinci ani de relație și chiar au avut unele tensiuni pentru custodia fiicei lor, fostul milionar și Monica Gabor au păstrat legătura peste ani. Irinel Columbeanu și fosta soție sunt în relații bune, cei doi ocupându-se de creșterea Irinucăi, care în prezent locuiește în America, alături de mama sa și actualul iubit al acesteia, Mr. Pink.

Actualul partener de viață al Monicăi și Irinel Columbeanu au o relație civilizată, motiv pentru care fostul milionar de la Izvorani a decis să îi invite pe amândoi la lansarea celui de-al doilea volum al cărții sale.

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe. Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Irinel Columbeanu se pregătește pentru lansarea celui de-al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”. Cartea urmează să fie lansată pe 16 februarie și se numește „Apofenia”. Volumul urmează să dezvăluie mai multe detalii despre relația fostului afacerist cu Monica Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...