EXCLUSIV

Cum l-a cunoscut, de fapt, Monica Gabor pe bărbatul despre care s-a spus că i-a fost amant. Irinel Columbeanu a povestit cu lux de amănunte. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 01.02.2022, 23:03
Cum l-a cunoscut, de fapt, Monica Gabor pe bărbatul despre care s-a spus că i-a fost amant. Irinel Columbeanu a povestit cu lux de amănunte. EXCLUSIV

După „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, la care a muncit aproximativ un an de zile, Irinel Columbeanu își va lansa pe data de 16 februarie și cel de-al doilea volum, „Apofenia”, eveniment la care a fost invitată, personal, și fosta sa soție, Monica Gabor, stabilită de mai bine de zece ani în America.

Dezvăluiri incendiare făcute de Irinel Columbeanu despre prima întâlnire dintre Monica Gabor și „celebrul” Voicu, alias Ricky Martin, cel care avea să-i devină nu doar șofer, ci și prieten apropiat

Cea de-a doua sa carte, „Apofenia”, pe care Irinel Columbeanu o va lansa doar peste două săptămâni, se anunță a fi mult mai incendiară decât prima, mai ales că în acest volum, în scenă apare și Monica Gabor, cea care apoi avea să-i devină soție.

Picanteriile din cel de-al doilea volum

Irinel Columbeanu povestește, printre altele, în acest volum, și despre momentul când Monica l-a luat la rost pe “Ricky Martin” (fostul său șofer, Voicu) la prima ședință Transilvania Fashion de la mare, despre concertul Annei Lesko din portul Constanța, despre prima ceartă cu Monica în fața președintelui Băsescu la un concert la mare, la festivalul Callatis.

Normal, din acest volum nu avea cum să lipsească nici momentul în care Iri a cerut-o de soție la Casa Vernescu, sau cel în care a prezentat-o părinților. Totodată, cartea conține și picanterii despre vacanța celor doi la Dubai, dar și cearta care a avut loc între ei la trei zile după nuntă și faza de la botezul monitorizat de Patriarhie (cu chiloții cu cristale Swarovski ai Irinei de la Cătălin Botezatu).

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe presupusul amant
Irinel Columbeanu, pregătind lansarea cărților sale

Cum l-a luat la rost Monica pe „Ricky Martin de România”

După paragraful despre prima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, impact.ro vă prezintă un alt pasaj din carte, la fel de interesant, despre momentul în care Monica Gabor l-a luat la rost pe „celebrul” Voicu, alias Ricky Martin, cel care avea să-i devină nu doar șofer, ci și prieten apropiat:

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană .

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural”.

Cum decurgeau serile la Izvorani

În același paragraf, Irinel face referire și la cum decurgeau serile, la Izvorani, în compania Monicăi.

„Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau”, mai scrie acesta.

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe presupusul amant
Fragment din cartea lui Irinel Columbeanu

Era nemachiată, îmbrăcată în blugi și într-o bluză mulată

Recent, impact.ro a prezentat, în premieră, un alt paragraf din acest volum, pe cel în care Irinel descrie prima sa întâlnire cu Monica Gabor, în seara zilei de 13 iulie 2005. Cea care avea ca peste câțiva ani să-i devină soție, se oprise la București în drum spre mare unde trebuia să ajungă, cu celelalte fete de la Transilvania Fashion, ca să-și facă poze pentru book-ul ei de manechină (nu avea încă) la studio-ul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile. Moni a fost așteptată la microbuzul cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, iar la scurt timp avea să-l cunoască pe fostul afacerist cu care o are pe Irina. În aceeași seară, ea avea primul contact și cu vila de la Izvorani.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negi și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu.

Altfel, Irinel a invitat-o personal, pe Monica Gabor, la lansarea cărții sale, mai ales că ea este personajul principal al acestui volum. Stabilită în America, fosta sa soție nu a mai venit în România fix de un an de zile, atunci când s-a întâlnit, în secret cu Irinel Columbeanu, pentru a-i înmâna o scrisoare de la fiica sa, Irina.

Urmăriți Impact.ro și pe