Irina Tănase a uitat de problemele lui Liviu Dragnea. Alături de cine a fost surprinsă iubita politicianului

Nicu Stan 04.02.2021, 14:50
Irina Tănase a uitat de problemele lui Liviu Dragnea. Alături de cine a fost surprinsă iubita politicianului

Irina Tănase a uitat de problemele lui Liviu Dragnea. Alături de cine a fost surprinsă iubita politicianului. Era toată numai un zâmbet.

Cu cine a fost surprinsă Irina Tănase prin oraș. Era toată numai un zâmbet

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a uitat de problemele acestuia din penitenciar, scrie cancan.ro. Alături de cine a fost surprinsă iubita politicianului.

În timp ce Liviu Dragnea se confruntă cu probleme de toate felurile în pușcărie, Irinei Tănase pare să-i fi revenit zâmbetul pe buze.

Andreea Radu, verisoara Irinei Tanase, și iubita lui Darius Valcov
Andreea Radu, verisoara Irinei Tanase, și iubita lui Darius Valcov

Irina Tănase, surprinsă cu verișoara ei, iubita lui Dariu Vâlcov

Aceasta a fost surprinsă prin oraș alături de verișoara ei, iar iubita lui Liviu Dragnea a părut că pentru scurt timp a uitat de problemele fostului șef al PSD, care se află încarcerat la Rahova.

Astfel, Irina Tănase și verișoara ei, care nu este alta decât iubita lui Darius Vâlcov, au dat semne că pun la cale o intervenție chirurgicală.

Cele două, vizită la o clinică medicală

Irina Tănase și Andreea Radu, verișoara ei, au fost zilele trecute la clinica lui Ensar Duman, cel mai renumit consilier medical din Capitală. Au petrecut acolo aproximativ o oră, timp în care ar fi discutat cu consilierul medical. Cele două tinere au plecat zâmbitoare locația din nordul Capitalei.

Aparent, cele două ar fi pus la cale o intervenție chirugicală cu ajutorul lui Ensar Duman. Acesta este vestit pentru consultanț pe care a oferit-o multor persoane publice din România.

Irina Tănase îl așteaptă pe Liviu Dragnea din pușcărie

Irina Tănase și Andreea Radu au ieșit din clinică și s-au îndreptat către mașina cu șofer. Acesta le aștepta în bulevard. Iubita lui Liviu Dragnea a ocupat locul din dreapta-față, în timp ce verișoara ei s-a urcat pe unul dintre locurile din spate ale autoturismului. Imediat ce au urcat la bord automobilului de lux, șoferul a demarat în viteză.

Irina Tănase este hotărâtă să-l aștepte pe fostul șef al PSd, Liviu Dragnea, până iese din pușcărie, după care să se căsătorească.

Irina Tănase suține că Liviu Dragnea trăiește un coșmar în închisoare

De asemenea, la sfârșitul lui 2020, Irina Tănase sounea că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, este torturat în pușcărie, pentru că nu i se permite să facă un RMN pentru durerile de spate de care acesta ar suferi.

Asta deși îndeplinește condițiile necesare pentru a fi dus la investigații medicale. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a reacționat anunțând că ”sistemul administraţiei penitenciare asigură aplicarea cadrului legal în materia asistenţei medicale, a tratamentului, îngrijirilor şi medicamentelor, în mod unitar, pentru toate persoanele custodiate”.

Urmăriți Impact.ro și pe