Irina Tănase a fost audiată la DNA. Pentru ce a fost chemată de procurori

Gabriela del Pupo 21.01.2022, 12:28
Irina Tănase a fost audiată la DNA. Pentru ce a fost chemată de procurori

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost audiată la DNA în această dimineață însă nu a vrut să ofere detalii despre motivul pentru care a fost chemată de procurori, dacă este vorba despre un denunț sau dacă a fost audiată ca martor.

Irina Tănase la DNA

Irina Tănase ma mai fost audiată în dosarul Tel Drum însă potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre un alt dosar în cadrul acestor audieri. În cazul audierilor din dosarul Tel Drum aceasta nu a dat informații motivând că la data comiterii faptelor avea 8 ani.

 „Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de Procedură Penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus Irina Tănase în 2020.

Ce ar fi făcut Irina Tănase cu banii lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, mai multe dosare la DNA

Irina Tănase ar fi venit pentru a depune documente dar nu se știe deocamdată pentru ce dosar.

Pe lângă dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea mai este inculpat în dosarul vizitei pe care a efectuat-o în ianuarie 2017 în SUA, la inaugurarea mandatului de președinte al lui Donald Trump. În acest dosar fostul lider PSD este acuzat de trafic de influență și de folosire a influenței. Procurorii spun  că ar fi primit foloase necuvenite pentru el și pentru partid în valoare de aproape 400.000 de dolari.

În dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean, ar fi favorizat o firmă creând un prejudiciu bugetului public de 31.343.799 lei, sumă ce constituie un beneficiu necuvenit pentru firma câștigătoare SC Tel Drum SA, spun procurorii DNA.

Urmăriți Impact.ro și pe