Liviu Dragnea nu scapă de probleme. Şeful DNA a anunţat finalizarea Dosarului TEL DRUM

Stan Filon 09.12.2021, 15:03
Liviu Dragnea nu scapă de probleme. Şeful DNA a anunţat finalizarea Dosarului TEL DRUM

Liviu Dragnea are probleme atât în iubire, cât și în justiție. După ce a aflat că iubita lui mai tânără cu 31 de ani l-a înșelat cât timp a fost la închisoare, dar și cât a fost în libertate, acum fostul lider PSD a mai primit o lovitură cruntă. Șeful DNA Crin-Nicu Bologa a anunțat că dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea este inculpat, se află într-un stadiu foarte avansat și urmează să fie trimis în justiție.

Liviu Dragnea nu scapă de problemele din justiție

„Mă gândeam că o să primesc, mai ales de ziua anticorupției, o astfel de întrebare și am luat legătura cu procurorul de caz care mi-a comunicat că au fost administrate toate probele necesare considerate de procuror pentru aflarea adevărului și este într-un stadiu înaintat de finalizare, de soluționare”, a punctat Crin-Nicu Bologa pentru Radio România Actualități.

În acest dosar, Liviu Dragnea, dar și șefii de la Tel Drum sunt urmăriți penal pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. DNA preciza la acea dată că dosarul s-a constituit în urma unei sesizări a OLAF.

Liviu Dragnea nu scapa de problemele din justitie
Liviu Dragnea nu scapa de problemele din justitie

Dosarul Tel Drum este aproape de finalizare

Procurorii îl acuză pe Liviu Dragnea că în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Teleorman ar fi înființat în 2001 un grup infracțional organizat „care acționează și în prezent”, format din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri. DNA menționa că acest grup infracțional organizat ar fi furnizat fonduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.

Liviu Dragnea a fost condamnat și încarcerat într-un alt dosar, fiind eliberat recent. Fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Două femei au încasat salarii de la Protecția Copilului Teleorman, însă ele nu mergeau niciodată la sediul instituției, fiind angajate la PSD.

Nu-i merge bine nici în amor

Fostul lider PSD are probleme și în amor. A părăsit recent căminul conjugal pe care îl împărțea cu mai tânăra sa iubită Irina Tănase, după ce ar fi intrat în posesia unor dovezi care arătau infidelitatea femeii. Aceasta ar fi păstrat legătura cu un fost iubit cu care a avut o relație scurtă în urmă cu 10 ani.

Cei doi nu au pus însă niciodată punt relației, continuând să aibă întâlniri firbinți destul de frecvent, chiar dacă fiecare avea un alt partener de viață. Liviu Dragnea a aflat astfel că a fost înșelat, așa că și-a luat hainele și a plecat la Alexandria, unde a petrecut ultimele zile împreună cu copiii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe