Irina Tănase îi întoarce lovitura lui Liviu Dragnea. Cum a fost pozată aceasta, după ce politicianul a părăsit-o fără milă

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 14.01.2022, 10:17

Irina Tănase îi întoarce lovitura lui Liviu Dragnea. Tânăra în vârstă de 29 de ani și-a reactivat contul de pe o rețea socială pe care îl închisese după ce politicianul a părăsit-o fără milă și a publicat o fotografie. Ea a făcut acest gest chiar la o zi după ce liderul partidului Alianța pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, a spus că fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților a trecut peste despărțire.

Ce a făcut Liviu Dragnea înainte de a se despărți de Irina Tănase

Liviu Dragnea a rupt brusc relația cu Irina Tănase, iar în urma despărțirii lor au apărut mai multe mesaje intime pe care femeia cu 30 de ani mai tânără decât el le-ar fi schimbat cu un alt bărbat. Politicianul și-ar fi confirmat infidelitatea partenerei lui cu ajutorul unui detectiv privat. Ea l-ar fi înșelat încă din timpul detenției sale.

Irina Tănase a negat totul și a spus că acel schimb de mesaje a fost fabricat. Tânăra a precizat că s-a gândit și la varianta că totul a fost orchestrat chiar de Liviu Dragnea, pentru a se despărți de ea fără explicații.

Însă, toate eforturile ei, inclusiv declarația conform căreia îl iubește pe Liviu Dragnea și că îl așteaptă să se întoarcă la ea, au fost în zadar. Politicianul a rămas de neclintit în decizia pe care a luat-o, chiar și după ce Irina Tănase l-ar fi pus pe presupusul ei amant să-l sune ca să-l convingă că între ei nu s-a întâmplat nimic.

Irina Tanase ii intoarce lovitura lui Liviu Dragnea. Cum a fost pozata
Irina Tanase

Ce poză a publicat Irina Tănase

La trecerea în noul an, Irina Tănase pare că a regândit totul. Tânăra și-a redeschis contul de Instagram și a publicat prima imagine cu ea de la despărțirea de politician. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a fotografiat singură, în timp ce se afla într-o mașină, la o zi după ce Codrin Ștefănescu a făcut o declarație cu privire la politician.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru impact.ro, despre despărțirea politicianului de Irina Tănase.

În imaginea pe care a publicat-o pe Instagram, Irina Tănase este zâmbitoare, se uită direct către obiectiv și poartă o haină de blană bej. În această fotografie, multe persoane au observat că fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu și-a schimbat înfățișarea radical, așa cum tind să facă multe femei în urma unei despărțiri dureroase. Deschideți galeria foto de mai sus!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...