Ipostaza neobișnuită în care a fost surprins Nicuşor Dan. Fotografiile care au apărut pe internet cu edilul Capitalei

Ioana Bucur 19.08.2021, 00:57

Este scandal uriaș pe scena politică, în fiecare zi apar noi imagini și mărturii despre șobolanii care se plimbă nestingheriți prin Capitală, iar lista poate continua. Doar că veștile proaste din București nu par să îl afecteze pe primarul general, care a plecat în concediu, la mare, așa cum reiese din fotografiile de mai jos. Ipostaza ruşinoasă în care a fost surprins Nicuşor Dan pe plajă.

Nicușor Dan, fotografiat pe plajă

Probabil obosit după lunile prea încărcate petrecute în fruntea Primăriei Generale a Municipiului București, Nicușor Dan a plecat în concediu, de la începutul lunii august. Edilul a fost fotografiat la o tereasă din zona Făgăraș, dar și la mare, chiar pe plaja din stațiunea Olimp.

Surprins lângă un prosop întins pe nisip, aproape de mare, în timp ce își butona de zor telefonul, Nicușor Dan pare că nu a avut prea mult timp să stea la soare, nefiind deloc bronzat.

Edilul a făcut o alegere vestimentară…inedită. În locul șortului devenit deja clasic în rândul bărbaților, în ultimii ani, Dan a optat pentru o variantă retro, slipul, lăsând puține lucruri imaginației. Imaginile surprinse de turiștii de pe litoral fac deja deliciul internauților.

Nicuşor Dan pe plajă
Nicuşor Dan pe plajă

„Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, el poate”

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a răbufnit în momentul în care a aflat că Nicușor Dan a plecat în concediu, în contextul în care Bucureștiul se confruntă cu o criză a gunoaielor, țânțarilor și șobolanilor.

„Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Firea a afirmat că nu se face nimic în Capitală și că „până și foștii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolență”.

„Nimic nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitalei! Nimic! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, Nimicuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns.

Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureştenii aşteaptă certificatele de urbanism sau autorizaţiile de construire de luni întregi, de când şi-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta”, declară Gabriela Firea.

Mai mult, susține Gabriela Firea, un fost vicepreședinte al Asociației Salvați Bucureștiul ar fi depus o plângere penală la DIICOT, reclamând tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei.

„Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, conchide Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...