Ipostază inedită pentru numărul 3 WTA. Cum s-a fotografiat Simona Halep la logodna cu Toni Iuruc

Gabriel Peneș 14.06.2021, 12:50

Ipostază inedită pentru numărul 3 WTA. Simona Halep a confirmat logodna cu Toni Iuruc, bărbatul cu care o relație de aproape 2 ani. Jucătoarea din Constanța a profitat de pauza forțată luată din cauza accidentării la gamba stângă pentru a trece la alt nivel în viața personală. Halep a sărbătorit evenimentul printr-o petrecere restrânsă, la care au participat doar membrii apropiați ai familiei.

Ipostază inedită pentru numărul 3 WTA. Cum s-a fotografiat Simona Halep la logodna cu Toni Iuruc

Accidentarea suferită în turneul de la Roma s-a dovedit de bun augur pentru numărul 3 WTA. Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, bărbatul cu care are o relație din vara anului 2019. Jucătoarea din Constanța părea să aibe un an total neprielnic din cauza deselor probleme medicale cu care s-a confruntat. După Australian Open, ea a fost nevoită să rateze participarea la alte turnee din circuitul WTA ori să se retragă în primele tururi. Durerile de spate și de umăr au însoțit-o pe Simo în tot acest sezon. Totul a culminat cu o dublă ruptură musculară la gamba stângă suferită în timpul meciului cu Angelique Kerber, la turneul de la Roma, pe 12 mai.

Halep (29 de ani) s-a întors în România pentru programul de tratament și recuperare, dar a avut și mai mult timp ca oricând pentru viața personală. Ea a reușit să-și reia antrenamentele, mai devreme decât credeau mulți, dar, totodată, s-a și logodit cu omul care îi este partener de viață de aproape 2 ani. Deși îi despart 13 ani, Toni Iuruc (42 de ani) se dovedește a fi „alesul”, chiar dacă acesta are la activ două divorțuri. Însă cum dragostea are rațiunile ei, pe care rațiunea nu le cunoaște, lucrurile au evoluat spre logodnă și chiar spre planuri pentru o viitoare nuntă.

Ipostază inedită pentru numărul 3 WTA. Cum s-a fotografiat Simona Halep la logodna cu Toni Iuruc
Simona Halep la logodna cu Toni Iuruc. alături de fratele ei, Nicolae și de soția și fiica acestuia

„Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”

După ce și-a prezentat inelul de logodnă într-un cadru ce se dorea restrâns, Halep a admis în fața reprezentanților presei că a făcut acel pas în viața personală

E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere! A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a dezvăluit Simona Halep, în urmă cu câteva zile, conform playsport.ro, în fața ziariștilor chemați la baza unde campioana se antrenează.

Mai mult decât atât, ulterior au apărut fotografii de la o „petrecere de logodnă”, unde au participat doar membrii familiei, de la părinții Simonei, până la fratele acesteia, Nicolae, împreună cu soția și fiica. Halep este pregătită să revină în circuitul WTA mai devreme decât se anticipa. Ea va lua startul la prima ediție a turneului pe iarbă de la Bad Homburg, din Germania, ce va avea loc între 20-26 iunie. Competiția va fi una pregătitoare pentru marele turneu de la Wimbledon, ce va începe pe 28 iunie și unde Simona este deținătoarea trofeului. Ea a câștigat ediția din 2019, iar în 2020, întrecerea londoneză a fost anulată din cauza pandemiei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....