Detalii neştiute despre cererea în căsătorie a Simonei Halep. Când a avut loc, de fapt: “S-a dat semnul”

Nicu Stan 10.06.2021, 20:13

Detalii neştiute despre cererea în căsătorie a Simonei Halep. Când a avut loc, de fapt: “S-a dat semnul”. Cererea a avut loc mai înainte, însă epidemia care avenit nu a lăsat să decurgă totul cum ar fi trebuit, conform tradițiilor machedonești.

Simona Halep, cerută în căsătorie ca la machedoni. Ce a trebuit să facă Toni Iuruc

Au apărut detalii neştiute despre cererea în căsătorie a Simonei Halep. Cererea în căsătorie a avut loc în anul 2019, într-un club din Mamaia, la o petrecere denumită de anunțare publică, potrivit tradițiilor machedonilor.

”Totul a fost ținut strict secret. În tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: se dă semnul”, au precizat apropiaţii familiei Halep.

Simona Halep se marita curand
Simona Halep se marita curand

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep de la tatăl ei

Astfel, Toni Iuruc i-a oferit inelul de logodnă Simonei Halep, iar apoi, potrivit tradiţiei aromânilor, a cerut-o de soție de la tatăl acesteia, Stere Halep.

De asemenea, nunta celor doi fusese stabilită, se mai spunea la momentul cererii în csăstorie, pentru toamna anului 2020, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

Pandemia de coronavirus i-a stricat planurile Simonei Halep

Astfel, totul s-a amânat cel mai probabil pentru această toamnă, când urmează a fi organizat un eveniment cu totul fastuos, la care vor fi aşteptaţi sute de invitaţi şi unde se vor respecta integral tradițiile machedonilor.

La acest moment, numărul nuntaşilor nu poate depăşi 200, în aer liber sau în spaţii închise, însă dacă toţi nuntaşi sunt vaccinaţi, atunci condiţiile de participare se schimbă radical.

Simona Halep ar putea face nunta anul acesta

Astfel, sportiva ar putea face nunta în toamna acestui an, însă preotul la care aceasta obiișnuiește să meargă la Constanța nu are știre de așa ceva.

“Ne bucurăm pentru Simona, dar la noi nu a ajuns încă nimic oficial. Şi tare mă tem, vă spun sincer, că nunta nu se va face la malul mării.

Preotul Simonei Halep din Constanța, bucuros să o cunune

Fiindcă din câte ştiu, ginerele are locuinţa în Bucureşti şi cel mai probabil acolo sunt cele mai mari şanse. Sigur, că dacă se vor schimba lucrurile, suntem mai mult decât încântaţi să oficiem cermonialul religios”, a declarat preotul pentru playtech.ro.

A treia trebuie să fie cu noroc pentru Toni Iuruc

Pe de altă parte, Toni Iuruc a mai avut două căsătorii eșuate, astfel că cea cu Simona Halep ar trebui să fie și ultima, întucât biserica nu permite mai mult de trei cununii religioase în viața unui credincios.

Biserica Ortodoxă binecuvântează până la trei căsătorii, cu tot ceremonialul religios prevăzut de canoane. Ea nu face mofturi şi nici nu aruncă cu piatra după cel ce greşeşte din motive care poate nu ţin direct de cel în cauză!”, a declarat un reprezentant al BOR.