Ipostaza cu Andreea Bălan care i-a enervat teribil pe fani. De ce au pus-o pe vedetă la zid: “De-aia fug bărbații de tine!”

Badea Violeta 28.06.2023, 17:45

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis Victor Cornea și nu se ferește să arate întregii lumi acest lucru. De când iubește, solista este extrem de activă pe rețelele sociale, iar majoritatea postărilor sale fac referire la relația sa. Ultimele imagini, însă, i-au scos din sărite pe internauți. Iată motivul pentru care aceștia au pus-o pe vedetă la zid!

Andreea Bălan a fost aspru criticată de fani. Iată ce i-a deranjat pe internauţi

Andreea Bălan i-a enervat teribil pe internauți, după ce s-a pozat într-un ”echipament de tenis”, cu o paletă în mână și câteva mingii în jur. În descrierea imaginilor de pe rețelele sociale, în care pare foarte fericită, artista a tastat în limba engleză câteva detalii despre ziua ei: ”Muncă în curs de desfășurare, învățând să joc tenis și distrându-mă de minune”.

Reamintim că, recent, jurata de la Te cunosc de undeva s-a arătat extrem de mulțumită de relația pe care o are cu Victor Cornea, un jucător de tenis cu 10 ani mai mic decât ea. Deși părerile oamenilor nu sunt tocmai pozitive, Andreea Bălan nu bagă în seamă ”gurile rele”. Totuși, asta nu îi face pe internauți să se oprească din a-și da cu părerea.

”Ce proastă pari uneori. Deja îmi e scârbă de ăștia care se dau ce nu sunt. Când erai cu Burcea, erai actriță. Acum ești la tenis..”, se arată în secțiunea de comentarii a fotografiilor distribuite de artistă pe Instagram.

”O prefăcută, chiar exagerezi în ultima vreme cu strâmbăturile tale”, mai scrie cineva.

”Tare te mai dai în spectacol, Andreea! Iar o să ne plictisești pe la TV cu ”cât de puternică și perfectă ești tu”, de-aia fug bărbații de tine!”, mai scrie un alt internaut.

”Te vezi Simona Halep?”, se mai arată în comentarii.

Citește și Ce relație are Andreea Bălan cu părinții lui Victor Cornea. Artista a spus adevărul!

Andreea Balan, pusa la zid de fani
Andreea Balan, pusa la zid de fani

Andreea Bălan, despre diferența de vârstă dintre ea și iubit

Cunoscuta cântăreață este foarte fericită alături de Victor Cornea, cu toate că între ei există o diferență de vârstă de aproape 10 ani. Andreea Bălan are 39 de ani, fiind născută pe data de 23 iunie 1984.

În schimb, jucătorul de tenis s-a născut pe 24 septembrie 1993 și are 29 de ani. ”Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine.

Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca și suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Citește și Ce diferență de vârstă e între Andreea Bălan și Victor Cornea. Dovada că iubirea învinge totul!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...