Ce diferență de vârstă e între Andreea Bălan și Victor Cornea. Dovada că iubirea învinge totul

Raluca Alexe 23.06.2023, 20:22

Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Victor Cornea, Cei doi se înțeleg de minune, iar artista se consideră, în sfârșit, împlinită pe toate planurile.

Andreea Bălan, adevărul despre diferența de vârstă dintre ea și iubit

Andreea Bălan și Victor Cornea formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Artista se declară o femeie împlinită de când este împreună cu sportivul și spune că diferența de vârstă dintre ei, mai exact de 9 ani, nu contează pentru ei.

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca și suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Jurata „Te cunsoc de undeva” a vorbit și despre cum a cucerit-o mai tânărul ei partener și cum decurge relația lor încă proaspătă, oficializată cu foarte puțin timp în urmă, chiar de ziua de naștere a artistei, când a împlinit 39 de ani,

„M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”, a mai mărturisit Andreea Bălan.

În ceea ce privește ultima perioadă din viața ei, în care nu a vrut să mai vorbească despre viața personală, vedeta a recunoscut că a preferat să își rezolve problemele interioare înainte de a se mai gândi a dragoste.

„În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doreamc, o persoană foarte potrivită pentru mine”, a explicat cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe