Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și noul iubit Victor Cornea. De ce nu a însoțit-o la botezul fetiței Andreei Antonescu

Badea Violeta 26.06.2023, 18:17

După o lungă perioadă de singurătate, Andreea Bălan simte din nou fiorii dragostei. În viața frumoasei cântărețe a apărut Victor Cornea  și vedeta este mai fericită ca niciodată, după cum chiar ea a mărturisit pe rețelele sociale. Totuși, jurata de la Te cunosc de undeva a fost fără iubit sâmbătă, 24 iunie, la botezul micuţei Victoria Venice, fetița Andreei Antonescu. Iată de ce nu a însoțit-o tânărul jucător de tenis!

Motivul pentru care nu a însoţit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan la botezul Victoriei Venice? Ce se întâmplă în relația lor

Andreea Bălan a fost prezentă sâmbătă, pe data de 24 iunie, la botezul micuţei Victoria Venice, fetița fostei sale colege din trupa Andre. Jurata de la Te cunosc de undeva a strălucit în rochia aurie pe care a purtat-o, s-a simțit extraordinat, a socializat cu toţi cunoscuţii şi a dansat întreaga seară.

La eveniment, au luat parte mai multe nume sonore din showbizul românesc, printre care Ilie Dumitrescu, Ionel Dănciulescu, Marius Avram, Simion și Loredana Apreutese, Dinu Gheorghe, Bogdan Bălătescu, Ion Dănciulescu, și, nu în ultimul rând, Adelina Pestrițu, notează cancan.ro.

În total, au fost 200 de invitați, iar toți s-au simțit fantastic la evenimentul organizat de Andreea Antonescu. Veselă și vizibil îndrăgostită, Andreea Bălan a făcut câteva fotografii cu decorurile inedite şi, bineînţeles, buna ei prietenă, Adelina Pestriţu, nu a ratat ocazia de a o poza pe blondină.

Citește și Legământul făcut pe viață de Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Sunt dezvăluiri speciale: “Ele îmi dau putere” EXCLUSIV!

Story Adelina Pestritu
Story Adelina Pestritu

Cum a fost surprinsă Andreea Bălan

Intenționat sau nu, influencerița a surprins-o pe cântăreața chiar în timp ce schimba câteva mesaje cu iubitul ei. Se pare că acesta nu i-a putut fi aproape, deoarece nu se afla în țară.

Chiar pe data de 24 iunie, Victor Cornea juca în semifinala Turneului ATP 125 Challenger de la Parma. Din păcate, el și partenerul suă de echipă au pierdut meciul cu perechia formată din Margaroli L. (Elveția) și Ramanathan R. (India).

Citește și Ce diferență de vârstă e între Andreea Bălan și Victor Cornea. Dovada că iubirea învinge totul!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...