Ionuț Negoiță, ultimele săptămâni la Dinamo. Ce dezvăluire a făcut acesta, după 8 ani petrecuți la echipa „câinilor”

Marian Cărăvan 23.07.2020, 10:29

E o chestiune de timp până când Ionuț Negoiță va pleca de la Dinamo. Acționarul majoritar al clubului din Ștefan cel Mare este pe punctul de a lăsa soarta „câinilor roșii” pe mâna suporterilor, cărora spune că le va ceda definitiv echipa.

Ionuț Negoiță, ultimele săptămâni la Dinamo

Numai la Dinamo să nu fii în aceste momente. Ca și cum nu erau suficiente problemele financiare și cele de natură sportivă, care pot duce la o retrogradare istorică în eșalonul secund, Dinamo a fost lovită din plin de explozia cazurilor de COVID-19. Nu mai puțin de 18 jucători au fost testați pozitiv cu noul virus și vor sta în izolare, ca de altfel toți ceilalți componenți ai echipei și membri ai staff-ului. Pe lângă toate acestea, rămâne în continuare nerezolvată situația acționariatului.

Ionuț Negoiță spune însă că va lăsa echipa pe mâna suporterilor, după ce le-a dat până acum 20 la sută din acțiuni. De luna viitoare le va ceda definitiv echipa, dacă e să dăm crezare declarațiilor sale. Ionuț Negoiță nu se poate lăuda cu rezultate impresionante la Dinamo în cei opt ani în care a fost patron. Doar un trofeu, și acela Cupa Ligii, nu este chiar un  motiv de mândrie pentru multipla campioană a României și participantă cândva cu succes în cupele europene. Mai mult decât atât, Dinamo are și datorii de peste trei milioane de euro. Gruparea din Ștefan cel Mare a ieșit însă din insolvență, ceea ce este un lucru.

Ionuț Negoiță lasă echipa pe mâna suporterilor

Ionuț Negoiță lasă echipa pe mâna suporterilor

„Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple şi ar trebui într-o lună să se materializeze. Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o sa reuşesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulţi au impresia că e joacă de copii. Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine. Înainte de toate sunt dinamovist şi îmi doresc ca Dinamo să ajungă cât mai sus. Chiar m-aş bucura foarte mult”, a spus Ionuț Negoiță pentru Mediafax.

Între timp, Dinamo se confruntă cu 21 de cazuri de COVID-19, ceea ce mută toată echipa în carantină. Sunt infectați 18 jucători și trei membri din staff: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic, Dan Tălmaciu, Mattia Montini, Ionuț Șerban, Marco Ehmann, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, unul dintre maseuri, un membru al staff-ului tehnic, un membru al staff-ului administrativ.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe