Ionuț Belei și-a șocat fanii. Ce anunț a făcut câștigătorul Chefi la Cuțite 8. Din păcate, este adevărat

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 05.10.2021, 09:22
Ionuț Belei și-a șocat fanii. Ce anunț a făcut câștigătorul Chefi la Cuțite 8. Din păcate, este adevărat

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 de la Chefi la Cuțite, și-a șocat fanii cu un anunț complet neașteptat. Deși nimeni nu credea că tânărul va face un astfel de anunț, cei care l-au apreciat pe parcursul competiției culinare au rămas uimiți să descopere un detaliu neștiut din viața sa.

Ce anunț a făcut Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 8

Se pare că succesul de care s-a bucurat Ionuț Belei, tânărul câștigător al sezonului cu numărul 8 de la Chefi la Cuțite, nu i-a adus reușite și în plan personal. După ce a primit trofeul pentru cel mai bun bucătar din cadrul show-ului de la Antena 1, viața lui Ionuț s-a schimbat radical, deși ar fi trebuit să urmărească un parcurs fericit. De curând, fostul concurent a făcut un anunț cu care și-a uimit fanii, dezvăluind că el și iubita lui Sabina s-au despărțit.

Vestea a fost cu atât mai neașteptată cu cât cei doi chiar se pregăteau de nuntă. În timp ce admiratorii câștigătorului emisiunii culinare se pregăteau să îl vadă în fața altarului, după ce în luna aprilie avusese loc cererea în căsătorie, tânărul a recunoscut că, de fapt, au decis să se separe și deci să anuleze nunta, pe care o plănuiau chiar anul acesta. Ionuț Belei a povestit că el și iubita lui s-au despărțit în urmă cu patru luni, la numai două luni de când Sabina acceptase inelul de logodnă.

O întrebare pe care mi-o puneți toți foarte des: dacă mai sunt sau nu cu Sabi. Nu, nu mai sunt cu Sabi. Ne-am despărțit. Astăzi sau ieri cred că se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună. Am zis să vă răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Nu. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine, a spus Ionuț Belei la InstaStory.

Ce anunț a făcut Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8
Ionuț Belei și fosta sa iubită, Sabina

Cei doi formau un cuplu de mai bine de trei ani

Ionuț Belei nu a vrut să dezvăluie motivul despărțirii, însă între el și fosta iubită, Sabina, a existat o poveste de dragoste frumoasă, care a durat timp de trei ani și trei luni, după cum recunoștea tânărul câștigător într-un interviu pentru Antena Stars. Pe data de 8 aprilie a acestui an, concurentul Chefi la Cuțite îi oferea iubitei sale un inel de logodnă superb, pe care tânăra îl acceptase. Cei doi plănuiau să se căsătorească în acest an.

Nu suntem încă căsătoriți. Urmează anul acesta, sperăm. Suntem împreună de trei ani și trei luni. Este a doua oară când apar cu iubita mea la televizor, spunea Ionuț Belei în interviul de la Antena Stars, înainte de a o cere de soție pe fosta iubită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...