Povestea de viață a lui Ionuț Belei, câștigătorul ”Chefi la cuțite”, sezonul 8

Daria Petrescu 17.12.2020, 18:16
Povestea de viață a lui Ionuț Belei, câștigătorul ”Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite, în sezonul 8. De-alungul competiției, tânărul care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, a reușit să își demonstreze calitățile în bucătărie și să surprindă cu preparatele sale. În ediția de miercuri seara, 16 decembrie, acesta a primit premiul de 30.000 de euro și titlul de chef bucătar.

Povestea de viață a lui Ionuț Belei

Ionuț Belei are diploma de electrician, însă a ales bucătăria și bine a făcut, pentru că tânărul a reușit să cucerească juriul de la Chefi la cuțite, în sezonul 8. Câștigătorul de la ”Chefi la cuțite” a impresionat prin preparatele sale, dar și cu povestea de viață.

Concurentul de la Chefi la cuțite are o poveste de viață emoționantă La doar 19 ani, tânărul și-a încercat norocul în construcții, însă a ajuns într-o bucătărie din Germania. Se întâmpla în urmă cu șapte ani. Mai târziu, el a ajuns a ajuns să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin.

Ionuț Belei este o persoană modestă și a trecut prin momente grele

De atunci, viața lui s-a schimbat complet. Și-a găsit pasiunea, iar astăzi face cee ace iubește cel mai mult.

El a povestit cum a plecat în construcții în străinătate, iar când a ajuns acolo unde trebuia să doarmă nu avea pat și totul era vraiște. Așadar l-a luat plânsul și a vrut să se întoarcă acasă. El a povestit totul în cadrul unui interviu pentru Antena 1.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, spunea tânărul, potrivit Antena 1.

Mesajul lui Sorin Bontea, după ce Ionuț a câștigat Chefi la cuțite

La scurt timp după ce Ionuț Belei a fost desemnat câștigător, Sorin Bontea a postat pe contul de socializare unn mesaj. El l-a felicitat pe acesta, ținând să precizeze că își merită premiul pe deplin.

„Sper să aveți ocazia să gustați din preparatele făcute de @ionutgeorgelbelei . Așa veți înțelege de ce băiatul ăsta pur și simplu strălucește în bucătărie.

Felicitări, Ionuț! Felicitări și mulțumiri echipei care l-a ajutat să câștige această finală: @rizea_catalin88 , @maximpaull @vasiliu.roberrt , @chefmanoliu , Coca.

Vă mulțumesc pentru toate mesajele, indiferent cum au fost ele. Am simțit cum ați trăit acest sezon alături de noi, am simțit atașamentul pentru concurenți și cât ați fost de implicați în fiecare ediție.

Multumesc! Ne vedem in sezonul urmator. Mesajele din partea fanilor au curs lanț, mulți dintre ei considerând că Ionuț Belei a luat un premiu pe merit. Însă, au existat și voci care sunt de părere că acesta nu merita premiul cel mare.

 

 

 

 

 

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe