Ce va face Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la Cuțite”, cu marele premiu de 30.000 de euro. De ce va cheltui banii în Franța

Andreea Bisinicu 17.12.2020, 13:36
Ce va face Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la Cuțite”, cu marele premiu de 30.000 de euro. De ce va cheltui banii în Franța

Ce va face câștigătorul „Chefi la Cuțite” cu premiul de 30.000 de euro. De ce va cheltui banii în Franța. Campionul lui Chef Sorin Bontea este în culmea fericirii. După o finală solicitantă cu Roxana Blenche și Maria Șandru, Ionuț Belei a câștigat marele trofeu al sezonului opt al celui mai popular cooking show din România. Ce planuri are tânărul cu banii pe care i-a primit.

Ce va face câștigătorul „Chefi la Cuțite” cu premiul de 30.000 de euro

Ce va face Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la Cuțite”, cu marele premiu de 30.000 de euro. Tânărul în vârstă de 26 de ani l-a făcut mândru pe chef Sorin Bontea în finala de miercuri, 16 decembrie 2020, când a ridicat trofeul sezonului opt al celui mai popular cooking show din România. Între două nu te plouă, dar lui Belei i-a fost foarte bine, deoarece a reușit să le învingă pe colegele sale, Maria Șandru și Roxana Blenche. Lacrimile de fericire i-au năpădit chipul, atunci când frumoasa Gina Pistol i-a strigat numele.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Ionuț Belei s-a reunit cu chef Sorin Bontea. Nu, nu în persoană, ci datorită tehnologiei moderne, prin videoconferință. Mentor și elev s-au felicitat reciproc, iar reîntâlnirea lor a fost presărată de emoții și lacrimi de bucurie. Ionuț Belei i-a spus lui Dan Capatos ce va face cu marele premiu de 30.000 de euro:

„Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România’, a mărturisit câștigătorul „Chefi la cuțite”, la „Xtra Night Show”, potrivit viva.ro.

Chef Sorin Bontea a avut doi oameni in finala de la Chefi la Cutite: Maria Sandru si Ionut Belei
Chef Sorin Bontea a avut doi oameni in finala de la Chefi la Cutite: Maria Sandru si Ionut Belei

Primele reacții ale lui Ionuț Belei, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”

Ce va face câștigătorul „Chefi la Cuțite” cu premiul de 30.000 de euro. După difuzarea finalei „Chefi la cuțite”, Ionuț a fost invitatul serii în emisiunea „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos, la Antena 1. Pentru a-l surprinde pe câștigătorul Chefi la Cuțite, prezentatorul a intrat în legătură prin Skype cu Chef Sorin Bontea, mentorul lui Belei pe parcursul competiției. Acesta a avut numai cuvinte de laudă, mărturisind că inclusiv Chef Scărlătescu l-a remarcat pe Ionuț.

„Felicitări, Ionuț, esti senzațional. A fost minunat, e născut să gătească. A fost mereu foarte bun, pe tot parcursul competiției. Ce să facă acum Ionuț, trebuie să respecte ceea ce face și să nu gătească ceva ce nu ar mânca el. Scărlătescu a spus că e cel mai bun concurent dintre cele 8 sezoane, iar Scărlătescu nu spune așa ceva. Băieții au fost foarte buni, dar el a fost mereu constant, e singurul din tot concursul”, a declarat Sorin Bontea, prin videoconferință.

Chef Sorin Bontea a fost convins că Ionuț va ajunge cel puțin în finala sezonului al optulea „Chefi la cuțite.” Fostul câștigător „Asia Express” a avut atâta încredere în Belei, încât i-a oferit cuțitul de aur la preselecții. Ionuț Belei a lucrat în ultimii patru ani în Germania, iar acum se află la un pas de a-și vedea visul împlint: cel de a deveni un expert în arta culinară.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe