Ion Țiriac, mesaj dur pentru românii care nu s-au vaccinat: ”Aș da o lege să îi oblig”

Stan Filon 01.06.2021, 14:47
Ion Țiriac, mesaj dur pentru românii care nu s-au vaccinat: ”Aș da o lege să îi oblig”

Ion Țiriac este foarte supărat pe românii care nu s-au vaccinat, până acum. Milionarul spune că este o ocazie foarte mare de a scăpa mai repede de pandemie și spune că ar trebui să ne vaccinăm cu toții, mai ales că imunizarea este gratuită. Mai mult, spune că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie.

Ion Țiriac are un mesaj dur pentru românii care nu s-au vaccinat

Ion Țiriac a trecut prin infecția de coronavirus, chiar dacă s-a ferit cât de mult a putut. Milionarul s-a îmbolnăvit în Statele Unite ale Americii, dar spune că a avut norociul să nu aibă simtome agresive. ”Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu ştiam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani, n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine aşa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toţi peste cu bine, mulţumesc lui Dumnezeu”, declara Ion Ţiriac.

”Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă. L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puţină minte în cap”, a mai spus fostul sportiv.

Ion Tiriac mesaj dur pentru romanii care nu s-au vaccinat
Ion Tiriac mesaj dur pentru romanii care nu s-au vaccinat

”Este o datorie și o chemare, mai ales că e gratis”

Ei bine, acum milionarul este de părere că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie! Fostul jucător de tenis susține că este datoria fiecăruia dintre noi să se vaccineze, pentru a-i proteja pe alții. „Este o datorie și o chemare, mai ales că e gratis”, a spus Ion Țiriac.

„Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi? Adică dacă ai lepră nu te lasă nimeni să mergi pe stradă și dacă ai nu știu ce otravă pe care să o dai. E ca și cum ai avea o armă ascunsă ca să omori pe cineva (…) Am avut 0,05% simptome, având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta pe care o am, l-am făcut imediat și mi se spune că 7-8 luni de zile nu o mai iau și nu o mai dau la nimeni. (…) Este o chemare și este o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Din punctul acesta de vedere politicienii au încercat (…) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde ai libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă”, a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...