Ion Țiriac dezvăluie ce nu a putut să cumpere cu bani. Singurul mare regret din viața miliardarului român

Badea Violeta 26.12.2021, 11:00
Ion Țiriac dezvăluie ce nu a putut să cumpere cu bani. Singurul mare regret din viața miliardarului român

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, având o avere impresionantă la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Cu toate astea, fostul mare jucător de tenis recunoaște că are un singur regret. Recent, multimiliardarul a vorbit despre viața s-a personală și a dezvăluit ce nu a putut să cumpere cu bani!

Marele regret al lui Ion Țiriac

Ion Țiriac nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta a fost unul dintre cei mai mari jucători de tenis din țara noastră, actualmente are numeroase afaceri profitabile în mai multe domenii și are o viață pentru care mulți îl invidiază.

Ajuns la vârstă de 82 de ani, Ion Țiriac se poate lăuda cu o avere de 1,9miliarde de euro, fiind plasat de revista Capital pe locul trei în clasamentul celor mai bogați oameni din România. Cu toate acestea, fostul mare tenismen nu se considere un om împlinit din toate punctele de vedere.

În cadrul unui interviu acordat pentru pasionații de automobile, Ion Țiriac a mărturisit că nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat în viața sa.

Totuși, multimiliardarul recunoaște că ar exista un singurul lucru pe care și l-a dorit mult, dar nu l-a putut avea. Fiind întrebat ce sfat i-ar da acum tânărului Ion Țiriac, omul de afaceri a oferit următorul răspuns.

„Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere.

Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 08:00 dimineața, să termin la 17:00, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe.

Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a afirmat Ion Țiriac pentru o revistă a pasionaților de Porsche.

Care este singurul regret al lui Ion Tiriac
Care este singurul regret al lui Ion Tiriac

Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid

Omul de afaceri a vândut turneul de la Madrid. Noul deținător al licenței este compania IMG care organizează, între altele, și Miami Open. Anul viitor sau în 2023, multimiliardarul român dorește să organizeze un turneu ATP în România, însă nu se cunosc foarte multe amănunte.

Mai întâi de toate, fostul mare tenismen trebuie să negocieze cu cu Asociația Tenismenilor Profesioniști. Dacă vor ajunge la un acord, turneul se va organiza în Otopeni, unde Ion Țiriac are deja o bază sportivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...