Ion Ţiriac, despre retragerea Simonei Halep. Sportiva ar renunţa la tenis mai mult decât s-ar fi crezut

Badea Violeta 03.07.2021, 23:03
Ion Ţiriac, despre retragerea Simonei Halep. Sportiva ar renunţa la tenis mai mult decât s-ar fi crezut

Ion Ţiriac, despre retragerea Simonei Halep. Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, consideră că Simona Halep ar trebui să stea departe de teren o lungă perioadă de timp, deoarece a avut foarte multe probleme fizice. Sportiva ar renunţa la tenis mai mult decât s-ar fi crezut!

Ion Ţiriac, despre retragerea Simonei Halep

Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani, a vorbit despre accidentările Simonei Halep. Afaceristul consideră că mai poate sta chiar și un an departe de teren, deoarece sportiva s-a confruntat cu foarte multe probleme fizice. Constănțeanca a fost nevoită să renunțe la Roland Garros, la Wimbledon și nu va participa nici la Jocurile Olimpice, deoarece s-a accidentat la gamba stângă.

Miliardarul este de părere că sportiva noastră a luat decizia potrivită, deoarece crede că starea de sănătatea a Simonei Halep s-ar fi putut agrava dacă nu s-ar fi retras de la Wimbledon și Jocurile Olimpice. În același timp, Ion Țiriac s-a arătat plăcut surprins de de forma fizică a tinerelor jucătoare din circuit.

„După părerea mea, decizia Simonei este întârziată, dar absolut corectă. Simona a avut prea multe probeleme fizice în ultimele 18 luni în care a jucat extraordinar de puțin. Dacă ar fi continuat, și-ar fi distrus fizicul și mai mult.

Decizia o văd absolut corectă. Această retragere o văd pe o durată mai lungă. Poate și de un an”, a declarat în cadrul unei emisiuni de la Digi.

Ion Tiriac si Simona Halep
Ion Tiriac si Simona Halep

Sportiva ar renunţa la tenis mai mult decât s-ar fi crezut

Presedintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, are și câteva sfaturi pentru Simona Halep. Miliardarul este de părere că sportiva ar trebui să-și schimbe stilul de joc, deoarece are nevoie să-și refacă corpul. Ion Țiriac a dat-o drept exemplu pe Serena Williams, jucătoare de tenis care reușește să joace tenis de performanță chiar și la 39 de ani.

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!

Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...