Motivul pentru care Simona Halep nu ar fi participat la Wimbledon chiar dacă nu era accidentată. Ce a apărut azi în presa britanică

Stan Filon 01.07.2021, 16:53
Motivul pentru care Simona Halep nu ar fi participat la Wimbledon chiar dacă nu era accidentată. Ce a apărut azi în presa britanică

Acum s-a aflat motivul pentru care Simona Halep nu ar fi putut participa la Wimbledon, chiar dacă nu era accidentată! Presa britanică a venit cu detalii confirmate cumva și de antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, care a spus totul într-o postare pe rețelele de socializare.

Simona Halep nu putea participa la Wimbledon nici dacă nu era accidentată

Jucătoarea de tenis Simona Halep (29 de ani 2 WTA) a fost nevoită să se retragă de la Wimbledon din cauza accidentării sferite la turneul de la Roma. Sportiva din România de-abia aștepta turneul de la Wimbledon, obiectiv pe care și l-a trasat la început de an.

Din păcate pentru ea, dar și pentru fanii săi care așteptau să o vadă din nou la celebrul turneu, Simona Halep a fost nevoită să se retragă, deoarece nu este refăcută complet. Acum s-a aflat însă că românca nu ar fi putut participa la Wimbledon nici dacă ar fi fost aptă din punct de vedere medical, deoarece a fost contact direct cu o persoană infectată cu coronavirus.

Simona Halep nu putea participa la Wimbledon nici daca nu era accidentata
Simona Halep nu putea participa la Wimbledon nici daca nu era accidentata

Contact direct al unei persoane infectată  cu coronavirus

Jurnaliștii de la Daily Mail au scris că Simona Halep a luat contact în avionul care o transporta la Londra cu o persoană infectată cu coronavirus. În aceeași situație s-a aflat și britanica Johanna Konta, care nu a putut lua parte la competiția din acest an după ce s-a aflat în contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19. Cel depistat cu coronavirus a fost chiar un membru al echipei Johannei.

Cel care a confirmat cumva povestea jurnaliștilor de la Daily Mail a fost chiar antrenorul Simonei Halep, care a recunoscut că se află în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Antrenorul și-a declarat nemulțumirea pe o rețea de socializare, unde a spus că s-a imunizat cu schema completă de vaccin împotriva coronavirusului, are și teste negative, dar tot trebuie să rămână în izolare.

”Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid câteva zile mai tărziu. 

Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit”, a scris Darren Cahill pe Twitter, conform spotmedia.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...