Ion Țiriac a dezvăluit cine este ”cel mai inteligent om din lume”. E tot un român

Iancu Andreea 05.09.2020, 18:30
Ion Țiriac a dezvăluit cine este ”cel mai inteligent om din lume”. E tot un român

Fostul jucător de tenis a făcut o mărturisire neașteptată. Ion Țiriac a afirmat că un alt român este unul dintre cele mai inteligente persoane din lume. Totuși, dezvăluirea omului de afaceri poate fi catalogată drept subiectivă, având în vedere că acesta este un prieten bun de-al lui Țiriac.

Cine este cel mai inteligent om din lume, în viziunea miliardarului

Ion Țiriac este un om de afaceri extrem de influent în România, care se bucură de sume impresionante de bani. Averea acestuia a suferit modificări încă de la debutul pandemiei, astfel încât Ion Țiriac și-a achiziționat un bolid care poate ajunge la viteza de 100 km în 3 secunde. Noua achiziție a acestuia l-a costat două milioane de euro.

Pe de altă parte, Ion Țiriac este o fire glumeață, care nu ezită să vorbească despre prietenia sa cu Ilie Năstase. Astfel, magantul a dezvăluit de ce îl consideră el pe bunul său prieten cel mai inteligent om din lume.

”Ilie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani și nu a muncit nicio zi din viața lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.ooo de euro. Am auzit că Rădoi vrea să-și facă cadou o mașină dacă va califica naționala. Să vorbească cu Ilie. Mă întreb ce-și va mai cumpăra acum. Am auzit că avioanele s-au ieftinit”, a declarat Ion Țiriac, potrivit digisport.ro.

Ilie Năstase i-a făcut soției sale un cadou extrem de scump
Ilie Năstase i-a făcut soției sale un cadou extrem de scump

Cadou de 240.000 de euro pentru soția sa

Năstase pare să se bucure de o perioadă de prosperitate și de liniște în căsnicie. Fostul tensimen trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion. Cei doi și-au unit destinele în luna iunie, după ce au fost la un pas de a divorța. Totuși, relația celor doi pare să funcționeze bine, mai cu seamă că Ilie a ales să își răsfețe soția, oferindu-i un cadou scump.

Ilie Năstase i-a făcut cadou Ioanei o mașină scumpă, ce valorează nici mai mult, nici mai puțin de 240.000 de euro. Modelul este un Bentley Continental GT Sport, în două uşi.

“De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ‘Wow, ce mașină frumoasă’.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.