Ion Țiriac, reacție uimitoare despre vaccinul anti-Covid. Ce a putut să dezvăluie omul de afaceri

Marian Cărăvan 24.08.2020, 12:53
Ion Țiriac, reacție uimitoare despre vaccinul anti-Covid. Ce a putut să dezvăluie omul de afaceri

Ion Țiriac a avut o reacție uimitoare când a vorbit despre vaccinul anti-Covid descoperit în Rusia. Omul de afaceri, totodată președinte al Federației Române de Tenis, a făcut o dezvăluire cu acest prilej.

Reacția uimitoare a lui Ion Țiriac despre vaccinul anti-Covid

Ion Țiriac a avut o reacție uimitoare atunci când a vorbit despre vaccinul anti-Covid descoperit în Rusia. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că țara sa a descoperit un asemenea vaccin, însă comunitatea internațională privește cu scepticism întreaga poveste. Nu și Ion Țiriac. Acesta a avut o reacție uimitoare pe acest subiect.

„Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruşi, americani sau chinezi”, a spus Ion Ţiriac.

Omul de afaceri nu s-a limitat doar la aceste afirmații, ci a vorbit și despre costurile pe care le implică producerea unui asemenea vaccin la scară globală.

„Acum să vedem şi cât costă. Depinde şi cu ce vine pe piaţă. Costă 2 lei sau 2.000 de lei? Testul la noi în ţară costă 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (…) Treaba cu ruşii va accelera şi treaba cu China şi Statele Unite”, a mai spus Ion Ţiriac, citat de GSP.

Ion Țiriac, reacție uimitoare despre vaccinul anti-Covid.
Ion Țiriac, reacție uimitoare despre vaccinul anti-Covid.

Ion Țiriac, printre cei mai bogați oameni din lume

Conform topului făcut de Forbes la începutul anului 2019, fostul mare tenismen ocupă locul 1,818 la nivel mondial, cu 49 mai sus decât anul trecut. Conform sursei citate, Țiriac are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. Primele 3 locuri sunt ocupate de Jeff Beszos (131 miliarde de dolari), Bill Gates (96,5 miliarde de dolari) și de Warren Buffett (82,5 miliarde de dolari).

Publicația Forbes susținea că Daniel Dines de la UiPath, este cel mai bogat român, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, dar și că Țiriac deține proprietăți în valoare de un miliard de euro.

Conform businessmagazin.ro, Ion Țiriac ar avea o avere mult mai mare, în valoare de 4 miliarde de euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe