Ioana Ginghină se căsătorește în septembrie! Cine o să participe la evenimentul emoționant

Badea Violeta 15.07.2021, 16:29
Ioana Ginghină se căsătorește în septembrie! Cine o să participe la evenimentul emoționant

Ioana Ginghină se căsătorește în septembrie! Bat clopote de nuntă pentru actriță și Cristi Pitulice, iubitul ei. După o relație de aproximativ doi ani, cei doi îndrăgostiți au anunțat că vor face nunta anul acesta. Iată cine o să participe la evenimentul emoționant!

Ioana Ginghină se căsătorește în septembrie

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani, s-au îndrăgostit, și-au dat seama că au multe lucruri în comun, iar acum vor să-și unească destinele. Cei doi au anunțat că marele eveniment va avea loc chiar anul acesta. Cei doi au precizat că își doresc o nuntă restrânsă, cu puțini invitați.

„Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă.

Mergem în Spania, apoi în Grecia. E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.”, a spus îndrăgita actriță, citată de okmagazine.ro.

Ioana Ghinghina
Ioana Ginghina se casatoreste in septembrie

Cine o să participe la evenimentul emoționant

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice sunt două persoane mature, care au trecut prin multe momente dificile, iar la cel mai important eveniment din viața lor ar prefera să le fie aproape doar câţiva prieteni și familia. Actrița în vârstă de 43 de ani este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei.

Vedeta a spus că se înțelege foarte bine cu Cristi Pitulice, iar actul nu a stat în calea fericirii lor. Pentru actriță este mai important ce vor să construiască împreună. Cei doi au cumpărat un teren și se ocupă de o afacere.

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc.

Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună.

Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând e un alt fel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi.”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...