Ioana Ginghină l-a iertat pe Alexandru Papadopol. ”Suntem doi actori pasionali, se mai întâmplă” (exclusiv)

Ana Ionescu 04.06.2021, 16:33

Ioana Ginghină s-a despărțit de actorul Alexandru Papadopol în urmă cu doi ani, după un mariaj ce a durat 12 ani. La acel moment, Ioana mărturisea cu multă durere că relația lor a ajuns la final din cauza mai multor neînțelegeri. O perioadă au existat tensiuni între cei doi, însă acum relația lor s-a schimbat radical.

Ioana Ginghină l-a iertat pe fostul său soț. Ce spune actrița despre Alexandru Papadopol

Ioana a trecut peste durerea provocată de despărțirea de Alexandru Papadopol. Actrița este acum fericită și a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că are o relație bună cu fostul său soț. Au hotărât să rămână prieteni de dragul fiicei lor, Ruxandra.

„Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separat, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și, nah, se mai întâmplă”.

Mai mult, Ioana a mărturisit că Alexandru Papadopol este acum și mai implicat în creșterea și educația fiicei lor.

„El este un tată mult mai bun acum. Fac multe lucruri împreună, tot felul de activități și sunt mândră de asta. Nu ținem cont de programul de vizită din contract pentru că am ajuns la un numitor comun. Au fost anul trecut în vacanță, urmează și anul acesta cred. Însă Ruxi preferă să stea mai mult acasă, noi stăm la casă, este spațiu mai mult. Atunci când își cheamă prietenele le cheamă aici. Mai ales că în perioada asta de pandemie, de când a lucrat de acasă, i-a prins bine să mai iasă în curte la aer curat. Însă se duce destul de des pe la Alexandru”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina l-a iertat pe Alexandru Papadopol
Ioana Ginghina iubeste din nou. S-a afisat pentru prima oara cu noul iubit

Ioana Ginghină iubește din nou

La doi ani de la despărțirea de Papi, Ioana iubește din nou. Are o relație de aproape un an cu un bărbat care lucrează în industria turismului și nu are legătură cu lumea mondenă. Ioana și noul iubit s-au afișat pentru prima oară împreună zilele trecute la avanpremiera filmului ”Cruella”, la Cinema City din Afi Cotroceni.

„El nu este persoană publică și nu ține neapărat să devină, este mulțumit așa cum este el. Nu vreau să îl sperii, nu îi plac cancan-urile. Nu fuge neapărat de presă, el apare foarte mult pe partea de turism și vorbește la televizor, nimic mai mult”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Urmăriți Impact.ro și pe