Ioana Ginghină a dat vestea cea mare la doar un an de la divorț. Ea și noul iubit sunt în culmea fericirii

Iancu Andreea 22.06.2020, 15:32

Ioana Ginghină trăiește din nou bucuria, după divorțul de actorul Alexandru Papadopol. Astfel, la doar un an de la despărțirea de fostul soț, Ioana are un nou iubit și radiază din toți porii. Actrița este fericită și are chiar planuri mari pentru viitor, alături de noul său partener.

Actrița iubește din nou

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, Ioana Ginghină a povestit care este viața sa la acest moment și cum a trecut de perioada de izolare. Actrița de 42 de ani a mărturisit că este bine și că se bucură de noua sa relație. Ioana Ginghină pare să radieze în ultima vreme, de când noul său iubit o provoacă să încerce lucruri noi.

Am fost la munte împreună, fără Ruxi, am avut un traseu foarte greu, am zis că data viitoare o să o luăm și pe ea. Ne-a prins ploaia, însă a fost mai frumos decât ne așteptam. Am stat un weekend, am plecat sâmbătă și ne-am întors duminică, pe un traseu de 8 ore. Un traseu așa lung n-am făcut în viața mea.

Se pare că iubitul său, Cristi, este specialist în turism și reușește să îi arate noi peisaje. De asemenea, cuplul are în plan chiar o vacanță în Grecia anul acesta.

Pe de altă parte, Ioana se reprofilează și susține cursuri de life coaching. Fosta actriță mărturisește că a ales acest domeniu pentru a putea împărtăși din greutățile cu care s-a confruntat în divorț.

M-am apucat de cursuri, de life coaching (domeniu diferit de consiliere și terapie specializată), și vreau să combin cursurile cu alte întâlniri online. Din experiența asta cu despărțirea, cu divorțul, am învățat foarte multe lucruri eu cu mine și vreau să le dau mai departe, și altora, ca să nu mai treacă toți prin ce am trecut eu, poate pot să-i ajut să sară niște etape.

Ruxandra, fiica Ioanei, are o relație foarte bună cu iubitul mamei sale Foto - avantaje.ro
Ruxandra, fiica Ioanei, are o relație foarte bună cu iubitul mamei sale
Foto – avantaje.ro

La un an de la divorț, Ioana și noul iubit au planuri mari

Deși au trecut aproape doi ani de la despărțirea de Alexandru Papadopol și unul de la divorț, cei doi păstrează legătura de dragul Ruxandrei. De asemenea, cei doi se află în proces de partaj și urmează ca Ioana să cumpere partea fostului soț din casă. Astfel, ea urmează să își continue viața în fosta vilă a familiei.

Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot.

Totodată, actualul iubit al Ioanei face deja parte din familie. Acesta locuiește împreună cu Ioana și fiica sa, Ruxandra. Cei doi par să se înțeleagă de minune, ba chiar au planuri pentru toamna ce urmează.

Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună. Ne-a prins pandemia împreună și ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...