Cum arată Ioana Ginghină în costum de baie, la 42 de ani. Are un corp de invidiat!

Redacția IMPACT 13.05.2020, 13:17

Oamenii au prejudecată în privința vârstei. Ei cred că după 40 de ani viața s-a terminat și trebuie să fii urât și deprimat. Din fericire, mai sunt câte unii care îndrăznesc să demitizeze aceste preconcepții și să arate că există viață și după 40 de ani.

„Mă simt mai tânără ca niciodată”

Ioana Ginghină, de pildă. Are 42 de ani și arată într-un mare fel. Fanii ei știu deja că face aproape un an de când a divorțat și că acum e într-o relație în care pare mai fericită ca niciodată.

Acum câteva zile, Ioana Ginghină a postat câteva poze pe rețelele de socializare, ca să le demonstreze tuturor că e bine și că vârsta e doar un număr. Nu contează ce scrie în buletin, ci cum te simți. Vârsta adevărată e dată de vârsta din suflet, nu de cea din buletin.

Ioana Ginghină face un efort constant de dezvoltare personală foto: Instagram
Ioana Ginghină face un efort constant de dezvoltare personală foto: Instagram

„Citesc, râd cu poftă, merg desculță prin iarba dimineții”

Așa că am putut s-o admirăm toți în costum de baie. Abdomen perfect sculptat, zâmbet de zână.

„Am 42 de ani, însă mă simt mai tânără ca niciodată. Am energie, sunt creativă, sunt pozitivă, fac lucruri pe care nu credeam că aș putea să le mai fac vreodată. Toate acestea vin din faptul că mi-am hrănit mintea cu «alimentele» necesare unui psihic sănătos: cititul, râsul cu poftă, mersul desculță prin iarba dimineții, joaca cu animăluțele noastre, joaca cu Rux’ și, nu în ultimul rând, dorința de a mă dezvolta personal”, a scris actrița în dreptul imaginii.

Ioana Ginghină a povestit în mai multe rânduri ce poate face un bărbat ca s-o cucerească. Atenție, atenție și iar atenție. Și nici florile nu sunt de lepădat. „Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie”, spunea Ioana Ginghină într-un interviu de acum câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe