EXCLUSIV

Interviu savuros cu „Doamna Oreste”, soția celebrului prezentator tv. Picanterii din cei 30 de ani de mariaj: „Eu nu-l luam în serios” EXCLUSIV

Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie la fel de puternică. Într-un fel sau altul așa s-au petrecut lucrurile și în familia lui Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu. Liliana, soția acestuia de aproape trei decenii, ne-a vorbit despre căsnicia lor, în exclusivitate pentru Impact.ro

Cum s-au cunoscut

Liliana Teodorescu ne-a povestit, exclusiv pentru Impact.ro, despre ziua în care s-au cunoscut:

„Când ne-am cunoscut, eu eram deja educatoare, iar el trebuia să dea Bacalaureatul. Eu sunt cu patru ani mai în vârstă ca el. L-am cunoscut pe când era încă elev în clasa a XII-a la „Zoia Kosmodemianskaia”, cum se numea Școala Centrală în acea epocă”.

Ea nu poate afirma că „a fost dragoste la prima vedere”, dar nu uită că băiatul din fața sa „era mai mereu amuzant”. Admite și azi că a surprins-o când i-a propus destul de repede să devină logodnica lui:

„Nu prea credeam în ceea ce-mi spunea băiatul acela! Nici nu l-am băgat în seama când mi-a cerut să devin logodnica lui! El părea foarte serios în tot ce spunea sau zicea. Eu nu-l luam în serios! Dar, ușor, ușor, m-am trezit că am devenit logodnica lui, așa cum prezisese de altfel. În noiembrie 1992 ne-am logodit, iar trei ani mai târziu ne-am căsătorit”.

Liliana Teodorescu
Liliana Teodorescu

Punctele forte ale îndrăgitului prezentator tv

Ea își amintește și azi, cu mult umor, că-și făcuse „un plan de rezervă” dacă „lucrurile nu aveau să funcționeze” între ei:

„M-am gândit că dacă lucrurile nu vor dura între noi, dacă o voi da în bară, asta e! O voi lua de la capăt, cu gașca mea de prietene, cu stilul de viață cu care mă obișnuisem deja. Dar viaţa mi-a oferit o surpriză din acest punct de vedere”, adaugă Liliana Teodorescu.

Ea ne-a dezvăluit şi punctele forte ale celui care-i este partener de viaţă de atâta timp:

„E un băiat inteligent, interiorizat şi cu un magnetism aparte. Ştia, spre exemplu, că-mi doresc foarte tare o casă la malul mării. Şi-mi amintesc că, într-un an, de Sfântul Valentin, a dispărut, pur şi simplu. N-a răspuns toată ziua la telefon.

Ne-am întâlnit spre seară cu gaşca şi n-am arătat nicio clipă că fierb! La final, am luat-o spre casă, dar el a schimbat drumul. L-am întrebat unde mergem. A ales un loc special ca să-mi spună că cumpărase un teren la Vama Veche, acolo unde acum ne-am construit terasa „Molotov”.

Eu, care visam de ani buni, să ies din casă direct pe nisip, am simţit că ajung direct în al nouălea cer. Între timp, ne-am cumpărat şi casă în Vama Veche, dar în altă parte, fiindcă au avut loc nişte transformări incredibile în zonă”, mai menţionează jumătatea celebrei vedete de televiziune, pentru Impact.ro.

Oreste joacă cu mult talent și rolul de bunic

Liliana a adus în prim-plan şi o ipostază aproape necunoscută a lui Oreste, cea de bunic: „

A fost un tată foarte bun. Cu jocuri cam băieţoase, cu fiica noastră, Sabina, pe care nu ezita să o tundă băieţeşte, deşi ea avea o minunăţie de păr. Acum, are de-a face în sfârşit cu un băieţel. Şi-l prinde foarte bine. Se împacă foarte bine cu Igor Alexandru! A fost şi a rămas un copilăros, toată viaţa lui!”.

Urmăriți Impact.ro și pe