Pe cine a angajat Adela Popescu pentru a avea grijă de al treilea copil. ”Am făcut toate demersurile”

Iancu Andreea 11.05.2021, 17:07

Fosta prezentatoarea de la Pro TV, Adela Popescu, se bucură de o familie minunată alături de soțul său, Radu Vâlcan, mai cu seamă că urmează să devină părinți pentru a treia oară. Cuplul se bucură de venirea pe lume a celui de-al treilea micuț, deși viața cu copii nu este una tocmai ușoară. Pentru că Alexandru și Andrei le ocupă deja tot timpul, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au gândit să angajeze pe cineva pentru a-i ajuta să aibă grijă de al treilea copil.

Adela Popescu a dezvăluit pe cine a angajat pentru a avea grijă de al treilea copil

Doar câteva săptămâni îi despart pe Adela Popescu și Radu Vâlcan de întâlnirea cu noul membru al familiei lor, cel de-al treilea băiat. Pentru că are deja experiență când vine vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș, vedeta de la Pro TV a decis să se ocupe din timp de toate cele necesare. Prezentatoarea a recunoscut totodată într-o emisiune recentă faptul că îi va fi destul de dificil o dată ce un nou frățior va apărea în casă. Acesta este motivul pentru care Adela Popescu a dezvăluit pe cine a angajat pentru a avea grijă de al treilea copil al cuplului. Dincolo de pregătirile pentru camera micuțului din noua locuință, vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul unei bone filipineze pentru a se descurca cu toți copiii.

Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial, a spus Adela Popescu în emisiunea TV.

Adela Popescu a dezvăluit pe cine a angajat pentru a avea grijă de cel de-al treilea copil
Adela și Radu urmează să devină părinți pentru a treia oară

Bona va beneficia de cele mai bune condiții

Adela Popescu își dorește ca doamna care urmează să o ajute la creșterea micuțului familiei să beneficieze de cele mai bune condiții, motiv pentru care aceasta va locui în camera disponibilă a noii locuințe. Cuplul s-a mutat în iarna trecută într-o casă mai mare, care să le permită tuturor membrilor să se dezvolte, dar în care să aibă și bebelușul un loc al său. Astfel, bona din Filipine se va bucura de asemenea de o cameră, cea mai frumoasă dintre toate, cu vedere la lac. Pe de altă parte, pentru a se asigura că cea în mâinile căreia își lasă nou-născutul este o femeie experimentată, Adela și Radu au decis să angajeze o bonă mai în vârstă.

Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică, a mai spus Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe