Adela Popescu n-a pierdut timpul după ce a ajuns acasă din vacanță. Ce i-a cerut lui Radu Vâlcan, toți fanii au aflat

Nicu Stan, Ioana Nechifor 27.04.2021, 09:19

Adela Popescu n-a pierdut timpul după ce a ajuns acasă din vacanță. Ce i-a cerut lui Radu Vâlcan, toți fanii au aflat. Cele două vedete și copiii lor tocmai ce s-au întors dintr-o frumoasă vacanță în Egipt.

Adela Popescu o ține tot într-o vacanță. Ce a anunțat după ce tocmai s-a întors din Egipt

Adela Popescu nu pierde timpul după ce a ajuns acasă din vacanță. Adela Popescu și Radu Vâlcan nici nu au ajuns bine în țară dintr-o frumoasă vacanță în Egipt, unde au fost cu cei doi copii ai lor, că deja plănuiesc o altă plecare.

Adela Popescu a scris câteva rânduri în dreptul unei fotografii care prezintă o familie fericită, pe rețeaua de socializare.

Adela Popescu, vacanta in Egipt
Adela Popescu, vacanta in Egipt

Anunțul Adelei Popescu

”Gata vacanța!! A fost foarte, foarte frumos. Ne-am și relaxat, am înotat, am mâncat bun, am dormit bine, am povestit, am ascultat muzică și nu am simțit nicio clipă că suntem depășiți de situatie, așa cum ni se intampla uneori-foooarte rar- cu cei doi “terorei” în deplasări.

Dar nu suntem triști pentru că urmează mini vacanța de Paște, pe care o așteptăm cu toții. Gata, despachetăm, facem băiță și băgăm băieții la somn și poate mă cinstește și pe mine soțul cu o bere fără alcool. @raduvalcan #egipt #familytime @cocktailholidays.ro”, a scris Adela popescu pe pagina propire de Instagram.

Adela Popescu s-a retras de la Vorbește lumea în luna februarie

Adela Popescu s-a retras de la emisiunea Vorbește Lumea, emisiune pe care o prezenta alături de Cove, întrucât este gravidă pentru a treia oară.

De asemenea, de când s-a retras de la TV, Adela Popescu o ține numai într-o vacanță. Imediat după ce a anunțat că se retrage de la TV, pentru că este gravidă, Adela Popescu și familia ei au plecat în vacanță la munte.

După vacanța munte a urmat Maldive

După ce au fost la munte, nu a mai trecut foarte mult timp, iar cei patru, Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei doi băieți ai lor, au plecat în Maldive.

”Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat. Promit să postez cît de des pot și cât de des mă lasă băieții”, scria Adela Popescu în dreptul unei fotografii de familie.

De ce a fost Adela Popescu în Maldive

Adela Popescu a declarat că a plecat în Maldive pentru  se proteja. ”Să știi că eu m-am dus în Maldive de nevoie. M-am dus pe o insulă pustie, ca să mă protejez. Ne-am simțit în siguranță în vacanță.

Copiii nu mai erau de două luni la școală, la grădiniță. Am ales o destinație foarte sigură. Vin niște echipe în cameră, am făcut patru teste în vacanță toți. Noi și când avem ajutoare și când nu avem, tot cu copiii plecăm în vacanță”, spunea Adela Popescu. După Maldive a urmat Egiptul, iar acum familia Adelei Popescu se pregătește de vacanța de Paște.

Urmăriți Impact.ro și pe